De wintersport tas voor jouw ski-avontuur!

Wellicht de meest aparte week die wij met zijn allen als saamhorige Nederlanders hebben: de voorjaarsvakantie. Voor de een betekent dit een mooie stedentrip, voor onze gezellige (en misschien wel lichtelijk gekke) zuiderlingen Carnaval, en dan heb je nog de Nederlanders die op wintersport gaan. Maar… wat zijn nou eigenlijk de beste koffers voor wintersport?

Koffers of wintersport tas?

Nu hoor ik mezelf zeggen: “Koffer? Is een wintersport tas niet handiger?” Ik kan jullie vertellen dat ik uit ervaring weet dat een tas voor wintersport veel handiger is, en waarom? Een tas kun je meestal wat voller stoppen dan een harde koffer. Het is dan ook echt een vuilnisbelt aan kleding en spullen die je meeneemt op wintersport:

  • Skikleren
  • Helm
  • Skibril
  • Ski’s (of snowboard)
  • Thermokleding
  • En alle andere kleding die je op een weekendje (of week) weg ook meeneemt.

Wat is nou handiger dan een wintersport tas op wielen? Dat heb ik voor jou uitgezocht. De keuze hierin is enorm en daarom heb ik mijn aanraders even op een rijtje gezet:

Eastpak Container

Een wintersport tas die zeker niet mag ontbreken is de Eastpak Container reistas. Met een inhoud van 142 liter kan deze tas volgepropt worden. De vaste wielen zorgen dat deze tas soepel rolt en als sommige spullen nou echt niet passen, heb je nog altijd wat zijvakjes. Kortom: de wintersport tas voor de wintersport freak!

Eastpak Container WelkeKoffer

 

The North Face Camp Duffel

Als je het niet erg vindt om geen wieltjes bij je reistas te hebben en met die sterke spieren van je de tas wil tillen, dan is deze waterdichte, robuuste wintersport tas voor jou. Deze tas is namelijk niet kapot te krijgen!

The North Face Camp Duffel

Samsonite Dynamore Duffle

Dynamore? Eerder Dynamite als je het mij vraagt! Deze Samsonite reistas laat jou de hele wintersport op de pistes knallen! Een sterke reistas met een TSA-slot, deze zal dus ook niet zomaar opengebroken worden. Met het merk Samsonite zit je altijd veilig.

Samsonite Dynamore Duffle

Dit zijn 3 tassen die voor jou op wintersport van pas kunnen komen. Laat hieronder een reactie weten als je nog vragen hebt, of tips of een compliment wil geven.

En ohja, mijn persoonlijke favoriet? The North Face Camp Duffel, maarja… als ijzersterke vent kan dat ook niet anders ;).

Over de auteur

Martijn

Reageer