Princess koffers komen van Nederlandse bodem. Er is eigenlijk een Princess Traveller koffer voor iedere type reiziger, het assortiment is namelijk bijzonder breed. Ben je op zoek naar een kwalitatieve koffer die niet al te duur is? Of liever een koffer met een leuke print? Kijk dan eens naar het aanbod Princess koffers, of kies voor een van onderstaande veel verkochte koffers. Princess Traveller koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

De drie beste Princess koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

Het kiezen van de juiste koffer kan soms best lastig zijn. WelkeKoffer.nl helpt al sinds 2010 bij de keuze voor de meest geschikte koffer. Om je op weg te helpen hebben we per merk de eigenschappen een cijfer gegeven, handig als je wilt weten of een merk voldoet aan jouw eisen.

Princess koffers in een notendop

Rapportcijfer Princess koffers:
Kies voor Princess als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Je af en toe reist
Goede prijs/kwaliteit verhouding zoekt
Je keuze wilt
Je geen te groot bedrag wilt uitgeven
Je liever voor een Nederlands merk gaat

Princess vs. de rest

Koffermatrix

Twijfel je nog over welk merk koffer je moet kiezen? Als je kijkt naar de WelkeKoffer matrix hiernaast, dan zie je dat Princess een prima middenmoter is ten opzichte van de andere merken. Het merk is niet al te duur, denk hierbij aan een prijs tussen de € 30,- en € 150,-. Desalniettemin is de kwaliteit van een de koffers eigenlijk zeer behoorlijk. De koffers zijn daarnaast ook nog aardig qua design en er is genoeg keuze. Eigenlijk is een Princess koffer een veilige keuze voor de reiziger die niet al te vaak reist en niet te veel geld wil uitgeven aan een koffer.

De drie beste Princess koffers

Princess koffersets

Ze hebben een behoorlijk uitgebreide collectie, waarvan de meeste lijnen zijn vernoemd naar prachtige reisbestemmingen. Ze produceren harde en zachte koffers, maar hebben ook unieke samenwerkingen met bijvoorbeeld de KNVB en het NOC*NSF.

De meest verkochte koffersets:
Princess Traveller Grenada CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller Ibiza CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller Las Vegas CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller Macau CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller Phoenix CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller San Frasisco CollectieBekijk deze koffers
Princess Traveller Singapore CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Princess

Princess Traveller werd in 2012 gelanceerd en is onderdeel van de Ouborg Group. Het bedrijf is gevestigd in Breda, maar verkoopt haar koffers wereldwijd. In rap tempo hebben Princess koffers naam gemaakt in de kofferbranche. Inmiddels is de collectie uitgebreid met laptoptrolleys, zakelijke accessoires, bagageriemen en bagagehoezen. Het bedrijf is official supplier van het NOC*NSF waarbij zij alle Nederlandse Olympische en Paralympische atleten voorzien van koffers en  reisaccessoires. Daarnaast zijn deze koffers ook gewoon voor jou verkrijgbaar. Zo ga jij ook op reis als een echte topsporter!

Princess Traveller Logo
Waarom Princess Traveller?
Goede kwaliteit
Nederlands design
Goede prijs
Veel keuze

Princess Traveller New York suitcase


Wat zegt de expert over Princess Traveller?
Kofferspecialist Princess Traveller