TITAN koffers

Alle TITAN koffers worden gemaakt in Duitsland en zoals je zult verwachten van onze oosterburen: een TITAN koffer is het resultaat van echt vakmanschap. De slogan van TITAN is “Designed for Tomorrow” en dit is zowel in het design als in de functionaliteit van de TITAN koffers te zien. Met name de hardschalige collectie is een lust voor het oog, maar ook bijvoorbeeld de soepele TITAN Arizona mag gezien worden.

Zonder uitzondering zijn alle TITAN koffers zowel vandaag als de komende jaren nog heel erg modieus. De TITAN is dan ook erg geschikt voor de trendbewuste reiziger! TITAN koffers worden door onze koffer expert gewaardeerd met een 9 uit 10.

Koop je TITAN koffers bij een van deze aanbieders

De technologie achter TITAN

Zoals gezegd, ook qua functionaliteit is een TITAN koffer klaar voor morgen. Elke hardschalige TITAN koffer is vervaardigd uit 100% polycarbonaat. Ze zijn dus erg sterk en zeer duurzaam. Zo duurzaam dat u op elke hardschalige TITAN koffer 5 jaar garantie krijgt! Daarnaast probeert TITAN continu haar koffers lichter te maken, zonder dat dit afbreuk doet aan de stevigheid van de koffer. Ter vergelijking: TITAN koffers zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als kogelbestendig glas.

De soepele collectie TITAN koffers is gemaakt van polyester. Op de soepele collectie krijg je 3 jaar fabrieksgarantie. De robuuste soepele collectie heeft vier verschillende series, elk met vele verschillende soorten koffers en tassen. Zo heeft TITAN bijvoorbeeld koffers van 96 liter en grote reistassen met wieltjes, maar ook kleine toilettasjes. Zo kun je al jouw reisbenodigdheden in dezelfde frisse en trendy stijl hebben. Zowel de soepele als de hardschalige collectie van TITAN bevinden zich in het hogere segment.

TITAN collecties

Zoals eerder naar voren is gekomen heeft TITAN zowel een hardschalige als een soepele collectie. Om een beeld te krijgen bij welke collectie nu een goede keuze is, zijn hieronder de meest verkochte collectie geselecteerd.

De top 6 meest verkochte koffers

De geschiedenis van TITAN

Titan-Desperate-Housewives Sinds 1983 hamert TITAN al aan de weg in de bagagewereld. Door zich te onderscheiden in hoogwaardige en functionele koffers in combinatie met design, probeert TITAN net dat beetje extra te bieden voor de reiziger. Opgericht in de Duitse plaats Hamburg heeft TITAN  zich opgewerkt tot één van de bekendste koffermerken. Deze bekendheid probeert TITAN verder te versterken door verschillende tv-series als ‘The Big Bang Theory’ en ‘Desperate Housewives’ te sponsoren. Het kan dus goed zijn dat je een koffer van Titan ziet staan in één van deze series.