Delsey koffers

Lichtheid en veiligheid, dat is waar Delsey zich in onderscheidt. Delsey valt in het middensegment wanneer er wordt gekeken naar de prijs. In de loop der jaren weten zij zich vast te houden aan hetzelfde ideaal, het creëren van een sterk imago is hierbij een belangrijke pijler. Dit heeft twee facetten, Delsey wil de reiziger meer gemak bieden, dit uit zich in handige innovaties om de reiziger beter op weg te helpen.

De 5 best verkochte Delsey koffers

Waarom een Delsey koffer?

Er zijn vier belangrijke redenen waarom je een Delsey koffer zou kunnen overwegen:

  1. Duurzaamheid: Delsey staat bekend om het maken van koffers van hoge kwaliteit die lang meegaan. Ze zijn gemaakt van stevige materialen zoals polycarbonaat en ABS, wat ervoor zorgt dat ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en stoten die gepaard gaan met reizen.
  2. Veiligheid: Delsey koffers zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Veel modellen hebben een TSA-slot dat door de Amerikaanse Transport Security Administration kan worden geopend zonder de koffer te beschadigen, waardoor de inhoud van je koffer veilig blijft tijdens het reizen.
  3. Comfort: Delsey koffers zijn ontworpen om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Ze hebben bijvoorbeeld ergonomische handgrepen en soepel rollende wielen die gemakkelijk manoeuvreren op de luchthaven of op straat.
  4. Stijl: Delsey biedt een breed scala aan koffers in verschillende kleuren en stijlen, zodat je een koffer kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

De technologie achter Delsey koffers

In de inleiding kwam naar voren dat Delsey zich onderscheidt in twee belangrijke pijlers: lichtgewicht én veiligheid. Deze pijlers zijn toonaangevend in de technologie van Delsey.

Lichtheid

Delsey staat bekend om haar streven naar het maken van steeds lichtere koffers. Zo heeft Delsey de afgelopen jaren haar gehele assortiment herontworpen met als resultaat dat al haar koffers tussen de 1,1 en 2,1 kg lichter zijn geworden. Zo is bijvoorbeeld de Fiber Lite trolley met een inhoud van 110 liter slechts 4,2 kg en de hardschalige Inbox-koffer met een inhoud van 78 liter slechts 4,6 kg.

Veiligheid

Een ander unique selling point is dat een Delsey koffer op vele extra manieren is beveiligd vergeleken met andere koffers. Zo hebben Delsey koffers speciale veiligheidssloten, Code Securi Tech en het gepatenteerde Zip Securi Tech. Dankzij de Code Securi Tech is het mogelijk om jouw Delsey koffer te registeren met een unieke code. Mocht je koffer onverhoopt zoek raken, dan kan de vinder je eenvoudig traceren via de website van Delsey. Voor zowel de vinder als voor jou is deze service volledig gratis.

Het gepatenteerde Zip Securi Tech zorgt ervoor dat een Delsey koffer nog steviger is, maar maakt het bovenal voor potentiële dieven een stuk lastiger om in je koffer te komen. De ritssluiting is normaal gesproken de zwakke plek van een koffer, maar dankzij de Zip Securi Tech is dat verleden tijd.

De geschiedenis van Delsey

Het van origine Franse Delsey is opgericht door Emile Delhaye in 1946. In het begin specialiseerde Delsey zich in het maken van leren beschermtassen voor fototoestellen en camera’s. Pas in 1970 ging Delsey de markt van bagage op en al snel werden de eerste koffers verkocht. Sinds het begin probeert Delsey een geheel eigen stijl te creëren. Ook in de aankomende jaren staat de visie die in 1946 bedacht is nog bovenaan de gedachtegang van Delsey.

Delsey koffers

Wij bekeken 17.882 reviews van verschillende populaire Delsey koffers. Wij doen dit zodat jij het niet hoeft te doen. Handig! Je vindt hieronder een samenvatting van ervaringen van echte klanten. Zo weet je precies wat je van een Delsey koffer kunt verwachten.

De gemiddelde prijs van een Delsey koffer is € 201,36

Wat de reviews ons leren over Delsey koffers:

Gewicht
Wendbaarheid
Stevigheid
Duurzaamheid
Waar voor je geld

De meest genoemde voor- en nadelen van Delsey koffers

Voordelen:
1. Bijzondere designs
2. Oogt luxe en exclusief
3. De koffers zijn heel licht

Nadelen:
1. Sommige modellen breken bij intensief gebruik

4.3

Delsey koffers koop je bij:

1. Travelbags.nl
2. Bagageonline.nl
3. Bol.com

Delsey koffers ten opzichte van andere koffermerken

MerkGemiddelde prijsGewichtWendbaarheidStevigheidBestendigheidWaar voor je geld
Samsonite€149,424,64,54,24,04,2
American Tourister€97,744,64,54,43,94,4
Delsey Paris€201,364,54,64,44,54,8
Bric's€294,834,84,94,74,54,8
TUMI€999,154,54,94,84,84,7
SUITSUIT€167,814,14,04,03,93,9

Koop je koffers bij een deze specialisten: