Delsey koffers

Lichtheid en veiligheid, dat is waar Delsey zich in onderscheidt. Delsey valt in het middensegment wanneer er wordt gekeken naar de prijs. In de loop der jaren weten zij zich vast te houden aan hetzelfde ideaal, het creëren van een sterk imago is hierbij een belangrijke pijler. Dit heeft twee facetten, Delsey wil de reiziger meer gemak bieden, dit uit zich in handige innovaties om de reiziger beter op weg te helpen. Daarnaast wil Delsey er graag bij zijn als de jij een reis maakt. Hiermee bedoelt Delsey het gevoel wat er moet zijn bij een koffer van Delsey. Delsey koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8,5 uit 10.

Koop je Desley koffers bij een van deze aanbieders


Nu er een beeld is waar Delsey voor staat, is het zaak je af te vragen of Delsey de juiste keuze is. Om je op weg te helpen hebben we per merk de eigenschappen gewaardeerd. Op deze manier kun je jouw wensen vergelijken met de kenmerken van Delsey koffers.

De technologie achter Delsey

In de inleiding kwam naar voren dat Delsey zich onderscheidt in twee belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn toonaangevend in de technologie van Delsey.

Lichtheid

Delsey staat bekend om haar streven naar het maken van steeds lichtere koffers. Zo heeft Delsey de afgelopen jaren haar gehele assortiment herontworpen met als resultaat dat al haar koffers tussen de 1,1 en 2,1 kg lichter zijn geworden. Zo is bijvoorbeeld de Fiber Lite trolley met een inhoud van 110 liter slechts 4,2 kg en de hardschalige Inbox-koffer met een inhoud van 78 liter slechts 4,6 kg.

De top 6 meest verkochte koffers

Veiligheid

Een ander unique selling point is dat een Delsey koffer op vele extra manieren is beveiligd vergeleken met andere koffers. Zo hebben Delsey koffers speciale veiligheidssloten, Code Securi Tech en het gepatenteerde Zip Securi Tech. Dankzij de Code Securi Tech is het mogelijk om jouw Delsey koffer te registeren met een unieke code. Mocht je koffer onverhoopt zoek raken, dan kan de vinder je eenvoudig traceren via de website van Delsey. Voor zowel de vinder als voor jou is deze service volledig gratis.

Het gepatenteerde Zip Securi Tech zorgt ervoor dat een Delsey koffer nog steviger is, maar maakt het bovenal voor potentiële dieven een stuk lastiger om in je koffer te komen. De ritssluiting is normaal gesproken de zwakke plek van een koffer, maar dankzij de Zip Securi Tech is dat verleden tijd.

Delsey collecties

Delsey biedt heel veel verschillende soorten oplossingen in relatie tot reizen. De koffers zijn opgedeeld in hardschalige en soepele collecties. De meest verkochte collecties zijn speciaal voor jou geselecteerd en vind je hieronder.

De geschiedenis van Delsey

Het van origine Franse Delsey is opgericht door Emile Delhaye in 1946. In het begin specialiseerde Delsey zich in het maken van leren beschermtassen voor fototoestellen en camera’s. Pas in 1970 ging Delsey de markt van bagage op en al snel werden de eerste koffers verkocht. Sinds het begin probeert Delsey een geheel eigen stijl te creëren. Ook in de aankomende jaren staat de visie die in 1946 bedacht is nog bovenaan de gedachtegang van Delsey.