Carlton koffers

Al meer dan 30 jaar maakt Carlton koffers. Het Britse bedrijf is sinds een aantal jaar een onderdeel van VIP Industries en samen zijn ze de op één na grootste fabrikant van koffers. Carlton richt zich op een heel breed publiek. Carlton koffers vallen doorgaans in het lagere segment. Vergeleken met andere merken zijn Carlton koffers erg voordelig. Dit is echter ook te zien in het design van de koffers. Een Carlton koffer is over het algemeen vrij degelijk en weinig spectaculair, maar als je een voordelige en betrouwbare koffer zonder franjes zoekt, dan ben je bij Carlton aan het juiste adres. Carlton koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8 uit 10.

Koop je Carlton koffers bij een van deze aanbieders

De technologie achter Carlton

Carlton heeft drie belangrijke pijlers waar het zich op richt wanneer het op technologie aankomt. Als eerste is er de kwaliteit. Door het testen van iedere koffer waarborgt Carlton de kwaliteit die het belooft. Niet alleen de complete koffer wordt getest, ook elk onderdeel zoals de wielen en sloten worden onder handen genomen. Niet voor niets geeft Carlton daarom een garantie van zeven jaar op de koffers.

De andere pijlers zijn de functionaliteit en het design. Carlton probeert altijd te begrijpen welke zaken belangrijk zijn voor de klanten. Hierdoor richt Carlton zich altijd op het optimaliseren van het gewicht, de mobiliteit en de veiligheid. De koffers van Carlton worden nog steeds in London ontworpen, dit zorgt er mede voor dat de flair van vroeger behouden blijft.

Carlton collecties

Carlton heeft een aantal collecties gericht op verschillende soorten koffers. Zo zijn er collecties van handbagage en koffers. Binnen de koffers is er de mogelijkheid te kiezen uit de hardschalige collectie en de soepele collectie. De meest verkochte collecties van beide soorten koffers zijn op een rij gezet, zodat er een beeld ontstaat van de juiste keuze.

De top 6 meest verkochte koffers

De geschiedenis van Carlton

Al meer dan 30 jaar lang levert Carlton koffers met een prima kwaliteit in veel verschillende varianten. Carlton is sinds 1976 aan de weg aan het timmeren als producent van een Brits kwaliteitsproduct. Opgericht in het veelzijdige London van de jaren 70, heeft Carlton zich opgewerkt tot een merk met internationale allure. Inmiddels is Carlton in meer dan 60 landen actief, waardoor velen wel eens van Carlton gehoord heeft!