Sinds de oprichting in 2015, is het Duitse bedrijf Horizn Studios een speler op de markt die hard aan het groeien is. Met het willen vervullen van de behoefte van de moderne tech-nomaden vallen deze koffers in de middelste- / hogere prijsklasse. Met de opkomende trend van ‘digitaal reizen’ zijn mensen van over de hele wereld vaker gaan reizen, de behoefte voor comfort wordt hoger en de reis zelf wordt steeds gemakkelijker. In deze technologische tijd zullen we grote innovaties op het gebied van reizen zien en Horizn Studios straalt uit dat zij doorgaan om deze grenzen te verleggen en om meer aangename reiservaringen te creëren. De Horizn koffer wordt door onze expert Fabian gewaardeerd met een 8,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een koffer die jouw reis makkelijker gaat maken? Kies dan één van de onderstaande types.

De 3 beste Horizn Studios koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

Ben je een ouderwetse reiziger die het liefst alles zonder snufjes doet of heb je het liefst alle high-tech snufjes die er maar zijn? Als je op de tweede vraag luidkeels ja kan beantwoorden, dan zit je bij dit merk goed! Sinds 2010 probeert WelkeKoffer.nl je te helpen bij de keuze voor jouw meest geschikte koffer. Zie hieronder de cijfers voor de Horizn koffers.

Horizn Studios koffers in een notendop

Rapportcijfer Horizn Studios
Kies voor Horizn Studios als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Een modern design belangrijk voor je is
Je wat geld te besteden hebt
Je een frequente reiziger bent
Je een extra vak voor je laptop wilt
Je je batterij van je mobiel niet onder de 50% wil hebben, omdat je het gevoel hebt dat de mobiel dan ‘bijna’ leeg is

De technologie achter Horizn Studios

Het Duitse Horizn Studios gebruikt altijd Italiaans leer en de 360 graden wieltjes van het Japanse merk Hinomoto. De koffers zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben een waterproef interieur van nylon. De koffers van Horizn hebben een rits en in het binnenste gedeelte twee strengen die de kleren bij elkaar kunnen houden. Deze koffer is voor de zakelijke reiziger ideaal, want de koffer heeft een apart vak voor je laptop. De koffers hebben allemaal een TSA slot en 5 jaar garantie. Dan hebben we de kleine aspecten van de koffer besproken, maar welke technische specificatie staat Horizn Studios juist bekend om?

Deze koffers hebben allemaal een innovatief extra vak in de koffer waar je je telefoon of tablet mee op kan laden. Je kan tot 6 keer je telefoon opladen zonder de batterij van de koffer op te laden. Als je wilt kun je zelfs de optie voor GPS-tracking invoeren, hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

De 3 beste Horizn Studios koffers

Horizn Studios collecties

Horizn Studios heeft koffers in verschillende maten en modellen. Er is een onderscheid tussen handbagage en reiskoffers. Bekijk de collecties hieronder:

De meest verkochte collecties:
Horizn Studios Cabin CollectieBekijk deze koffers
Horizn Studios Check-In CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Horizn Studios

Horizn Studios bestaat nog helemaal niet lang, het Duitse bedrijf is opgericht in 2015 door Stefan Holwe en Jan Roosen. Deze twee mannen waren al mensen die vaak reisden. Stefan Howle, was op een gegeven moment naar Marrakech, toen hij realiseerde dat de hele wereld aan het digitaliseren was, behalve de toen nog analoge koffers. Daarna kwam een grote koffer innovatie: de koffer ging van 2 naar 4 wielen. Stefan Howle voelde (vanuit een merkoogpunt) dat de kofferindustrie een jongere, prijstoegankelijk premium label miste. Vanuit daar kwam hij samen met Jan Roosen en wat andere partners, waarna zij besloten om in het diepe te duiken.

Als redelijk ‘jonge’ ondernemers zijn zij dit merk gestart met het idee om het reizen van de tegenwoordig digitale millenials makkelijker te maken. Door het gebruik van technologische innovatie zoals een oplader voor telefoons of een GPS in de koffer, is Horizn Studios haar merk aan het uitbreiden.

Horizn Studios Logo
Waarom Horizn Studios?
Modern design
Koffers met technologie
Waterproef interieur
Innovatief merk

Horizn Studios Luggage in Living Colour


Wat zegt de expert over Horizn Studios?
Kofferspecialist Horizn Studios