Reistassen met wielen

Voor zwaardere bagage leggen de meeste mensen toch wel de voorkeur bij iets met wielen, dit scheelt een hoop til- en sjouwwerk. Het verschil met een rolkoffer is dat een reistas ook handig te dragen is. Dit is handig voor backpackers die toch niet zo van sjouwen houden, of mensen die op wereldreis gaan.

Koop je reistas met wielen bij een van deze aanbieders

Handbagage reistas met wielen

Een reistas is een goede keuze voor de handbagage, want dan hoef je niet met twee koffers te lopen als je ook met ruimbagage reist. Als je met alleen handbagage reist heb je het voordeel dat ze handig in te pakken en lichtgewicht zijn. Hier vind je alles over de precieze afmetingen van de handbagage per luchtvaartmaatschappij.

Grote reistas met wielen

Grotere reistassen zijn handig voor avontuurlijke reizigers die niet de hele tijd een backpack willen dragen. Een grote reistas met wielen lijkt veel op een koffer, maar dan zit er vaker een handvat of een schouderband bij zodat hij ook gemakkelijk te dragen is.

XL Reistas met wielen

De XL reistassen zijn geschikt voor wereldreizen, of stellen die samen één item in de ruimbagage willen inchecken. Hier past alles in!