Kinderkoffers

Op reis gaan is voor kinderen vaak een spannende gebeurtenis. Met name als de kinderen wat ouder worden, is het handig en leuk om een eigen kinderkoffer te hebben. Deze vrolijke koffers voor kinderen zorgen voor een gezellige en fijne reis. Bovendien zal jouw kind zich een echte avonturier voelen. Kinderkoffers zijn er in verschillende soorten en maten. Het mooie van kinderkoffers is dat er vele varianten zijn, zo zijn er designs speciaal gericht op jongens en gericht op meisjes. De ontwerpen sluiten aan bij de dingen die jouw kind leuk vindt, zoals animatiefilms of -series die nu veel op TV zijn. Ook zijn er kinderkoffers die speciaal bedoeld zijn om op te kunnen zitten terwijl de kinderen zichzelf voortduwen of achter papa of mama aangetrokken worden.

Koop je kinderkoffers bij een van deze aanbieders

WelkeKoffer heeft speciaal voor jou de drie leukste jongenskoffers, de drie leukste meisjeskoffers en de drie leukste ride-on kinderkoffers op een rijtje gezet.

De allerleukste koffers voor jongens

Deze kinderkoffers zijn speciaal ontworpen om jongens het meeste aan te spreken. In de designs vind je de tekenfilmfiguren waar jouw zoon altijd naar kijkt. Met zo’n leuk ontwerp zullen zij zeker hun koffer zelf willen trekken! Neem eens een kijkje bij de vrolijke koffers die Samsonite in hun collectie voor kinderen voert.

De allerleukste koffers voor meisjes

Deze kinderkoffers zijn speciaal ontworpen om meisjes het meeste aan te spreken. In de designs vind je de Disney figuren uit de bekende tekenfilms die jouw dochter zo graag kijkt. Ze zal niet kunnen wachten om met deze koffer op vakantie te gaan! American Tourister heeft met name een erg leuke collectie voor kinderen door met de bekende Disney figuren te werken.

De allerleukste ride-on kinderkoffers

Het leuke aan de ride-on koffers is dat jouw kleine kinderen erop kunnen gaan zitten als ze te moe worden om zelf te lopen of staan. Omdat de koffers ook voortgetrokken kunnen worden met jouw peuter of kleuter erop, heb je geen buggy meer nodig! Daarnaast zijn ze licht genoeg om door jouw kind zelf voortgetrokken te worden als ze wel nog energie hebben.