CarryOn koffers

CarryOn staat bekend om hun hippe designs en kleuren, maar de koffers staan ook voor oerdegelijke Hollandse kwaliteit en een eerlijke prijs. De handbagage– en reiskoffers zijn praktisch in gebruik en gaan lang mee. De experts van WelkeKoffer.nl hebben hieronder een selectie gemaakt van de meest trendy modellen van CarryOn die wij u aan kunnen raden. CarryOn koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een koffer met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een leuk design? Dan kun je met een gerust gevoel één van de onderstaande types kiezen.

De top 6 meest verkochte koffers

De technologie achter CarryOn

CarryOn koffers worden geproduceerd onder zorgvuldig toezicht en daarna uitvoerig gecontroleerd voordat zij bij de klanten belanden. Bij CarryOn besteden ze extra aandacht aan de duurzaamheid van de wielen, de handgrepen, de ritsen en het buitenmateriaal. Over de kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken! De trolleys zijn uitgevoerd met een telescoop-handvat en 360 graden kunnen draaiende wielen. Aan de binnenkant bevindt zich een praktische indeling, waarbij een ruim hoofdvak en vaak ook losse vakjes te vinden zijn. Daarnaast zijn de koffers natuurlijk uitgerust met bagagebanden en een cijferslot, zodat uw spullen blijven waar ze horen te zijn. Qua formaat hebben zij rekening gehouden met de gewenste afmetingen van de vliegtuigmaatschappijen, dus deze koffers kunnen met vrijwel alle maatschappijen meegenomen worden!

Koop je CarryOn koffers bij een van deze aanbieders

CarryOn collecties

CarryOn heeft verschillende soorten koffers en reistassen. Ter categorisering kan men allereerst een onderscheid maken tussen handbagage- en reiskoffers. Hierbinnen kun je vervolgens kiezen uit de hardschalige collecties en de soepele collectie.

De geschiedenis van CarryOn

CarryOn Wave Collectie

CarryOn is een relatief nieuw Nederlands koffermerk dat is gestart in 2014. CarryOn wilde koffers verkopen van goede kwaliteit, zonder dat ze meteen ontzettend duur zouden worden. Dit is terug te zien in de goede prijs-kwaliteitverhouding van de koffers. Daarnaast hebben ze extra aandacht besteed aan mooie designs, zodat je een opvallende koffer hebt op het vliegveld!