Een kofferriem als accessoire betekent extra veiligheid. Deze in lengte verstelbare banden zorgen ervoor dat je koffer niet kan openspringen of opengebroken kan worden. Een kofferriem is te verkrijgen met of zonder slot en omdat er vele kleuren te verkrijgen geef je je koffer een unieke uitstraling, zo is je koffer makkelijker op de bagageband te herkennen.

De drie beste kofferriemen

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

De voordelen van een kofferriem

Voorkom dat al je persoonlijke spullen uit je koffer kunnen vallen en bescherm je koffer met een kofferriem. Door een sterke band om je koffer te doen voorkom je de kans dat je koffer openspringt of open gebroken kan worden. Ook tegen diefstal kan een kofferriem helpen, koffers kunnen gemakkelijk ongemerkt geopend worden. Dieven moet echter snel handelen op een druk vliegveld, een kofferriem is een extra obstakel die overwonnen moet worden.

Omdat kofferriemen in vele opvallende kleuren te vinden zijn is je koffer makkelijker terug te vinden op de bagageband en geef je door middel van een kofferriem je koffer een unieke touch.

Tips bij het kopen van een kofferriem

  • Kijk naar de omtrek van jouw koffer, kofferriemen zijn te verkrijgen in verschillende maten.
  • Ga je naar de VS? Kijk naar een kofferriem met TSA slot, mocht de douane om wat voor reden je koffer open willen maken kunnen ze dit doen zonder je kofferriem kapot te maken.
  • Bang om je koffer uit het oog te verliezen? Kijk voor een kofferriem met een unieke uitstraling.

De drie beste kofferriemen

Koffer Sale

Bekijk aanbiedingen


Waarom WelkeKoffer.nl?
Door experts geselecteerd
Beste vergelijking
Alle grote merken
Gericht advies
Compleet overzicht

Top 3 koffers
1. Samsonite S'Cure

Samsonite scure Top 3
Bekijk deze koffer


2. American Tourister Bon Air

American Tourister Top 3
Bekijk deze koffer


3. CarryOn Skyhopper

CarryOn Skyhopper Top 3
Bekijk deze koffer


Kofferspecialist Fabian