Zeker in de huidige tijden is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar nieuwe aankopen. Een belangrijk onderdeel van dit onderzoek is natuurlijk de zoektocht naar de laagste prijs voor jouw koffer.  Immers, waarom zou je een dure koffer kopen als je ook een goedkope koffer van dezelfde kwaliteit zou kunnen krijgen? WelkeKoffer.nl werkt samen met betrouwbare partners die geregeld goede aanbiedingen hebben. Klik op het logo van onze partner om direct alle koffers in de aanbieding te bekijken.

Aanbiedingen koffers

Regelmatig zijn koffers in de sale. Elk jaar vernieuwen de producenten namelijk hun collectie en de oude voorraad gaat dan vaak in de opruiming. Als je niet per se een reiskoffer uit de nieuwste collectie wilt, dan is het aan te raden om deze aanbiedingen pagina goed in de gaten te houden. Dit kan je veel geld schelen! Het komt minder vaak voor, maar ook koffers uit de nieuwe collectie kunnen in de aanbieding zijn. Als een bedrijf een grote hoeveelheid koffers van dezelfde fabrikant koopt, dan kan het bedrijf vaak een korting bedingen bij de aankoop. Deze korting wordt dan weer doorberekend in de prijs die je moet betalen. Zo kunnen zelfs de nieuwste reiskoffers goedkope koffers zijn! Ook de aanbiedingen van nieuwe collectie reiskoffers kun je op deze pagina vinden.

De goedkoopste koffer is echter niet altijd de beste koffer. Maak dus altijd wel een prijs/kwaliteit afweging voordat je een koffer aanschaft.


Koffer Sale

Bekijk aanbiedingen


Waarom WelkeKoffer.nl?
Door experts geselecteerd
Beste vergelijking
Alle grote merken
Gericht advies
Compleet overzicht

Top 3 koffers
1. Samsonite S'Cure

Samsonite scure Top 3
Bekijk deze koffer


2. American Tourister Bon Air

American Tourister Top 3
Bekijk deze koffer


3. CarryOn Skyhopper

CarryOn Skyhopper Top 3
Bekijk deze koffer


Kofferspecialist Fabian