Samsonite koffers

Samsonite is veruit het bekendste en meest verkochte merk koffers ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een kwalitatief sterke koffer waar je mee gezien kunt worden? Dan kun je met een gerust gevoel een Samsonite koffer kiezen.

De 5 best verkochte Samsonite koffers

Waarom een Samsonite koffer?

Er zijn verschillende redenen waarom je een Samsonite koffer zou moeten kiezen. Ten eerste staat het merk bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Samsonite gebruikt hoogwaardige materialen en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van reisbagage die bestand is tegen slijtage en stress van reizen.

Ten tweede biedt Samsonite een breed scala aan kofferformaten, ontwerpen en functionaliteiten om aan de verschillende behoeften van reizigers te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een handbagage koffer of een grote koffer voor een langere reis, Samsonite heeft een optie voor jou.

Tot slot is Samsonite een gevestigd merk dat bekend staat om zijn innovatie en stijlvolle designs. Door te kiezen voor een Samsonite koffer, kun je er zeker van zijn dat je een product kiest dat niet alleen functioneel is, maar er ook goed uitziet.

De technologie achter Samsonite

Samsonite staat bekend als een vooruitstrevend merk dat functionaliteit met design combineert. Samsonite adverteert daarnaast ook graag met de onverwoestbaarheid van haar koffers. Voortdurend worden nieuwe technologieën ontwikkeld om de koffers nóg lichter en nóg sterker te maken. De nieuwste innovaties zijn het gepatenteerde Curv® materiaal voor de harde koffers en de Advanced Hybrid Technology voor de soepele koffers.

Alle Samsonite koffers worden uitvoerig getest in laboratoria. Zo worden de wieltjes dagenlang getest op onregelmatigheden tijdens het draaien en worden de koffers in de zwaarste omstandigheden getest op stevigheid. Naast innovaties op het technische vlak is Samsonite ook erg vernieuwend qua design. Zo heeft de wereldberoemde ontwerper Alexander McQueen bijvoorbeeld in 2006 nog een totale collectie Samsonite koffers ontworpen. Daarnaast heeft Samsonite meerdere prestigieuze designprijzen gewonnen.

Geschiedenis van Samsonite

Samsonite werd in 1910 opgericht door de gebroeders Shwayder in Denver (VS), echter werd het destijds verkocht onder de naam Samson. De eerste Samsonite koffers waren gemaakt van hout en stonden bekend als sterke reiskoffers. In 1941 bracht Samsonite de vernieuwde Streamlite bagagelijn op de markt, koffers met een houten frame bekleed met gevulkaniseerde vezel.

De zakelijke markt werd in 1962 verwend door de Classic Attaché lijn, een aktetas met magnesium versterkt ABS. 1974 was het jaar van de allereerste Samsonite koffer op wielen. Vanaf het jaar 2000 begon Samsonite met het fabriceren van echte lichtgewicht koffers, gemaakt van aluminium. Later volgde innovaties als de lichtgewicht schaalstructuur uit thermisch gevormde panelen en de Spinner met vier wielen voor betere stabiliteit en mobiliteit.

Het bedrijf is inmiddels wereldmarktleider en tevens eigenaar van het merk American Tourister en TUMI.

Samsonite koffers

Wij bekeken 82.224 reviews van verschillende populaire Samsonite koffers. Wij doen dit zodat jij het niet hoeft te doen. Handig! Je vindt hieronder een samenvatting van ervaringen van echte klanten. Zo weet je precies wat je van een Samsonite koffer kunt verwachten.

De gemiddelde prijs van een Samsonite koffer is € 149,42

Wat de reviews ons leren over Samsonite koffers:

Gewicht
Wendbaarheid
Stevigheid
Duurzaamheid
Waar voor je geld

De meest genoemde voor- en nadelen van Samsonite koffers

Voordelen:
1. Ruim aanbod koffers
2. Wendbaar en lichtgewicht
3. Redelijke prijs

Nadelen:
1. Sommige modellen kunnen indeuken
2. Niet allemaal zijn de koffers krasbestendig
3. TSA slot moet je leren kennen

4.3

Samsonite koffers koop je bij:

1. Travelbags.nl
2. Bagageonline.nl
3. Bol.com

Samsonite koffers ten opzichte van andere koffermerken

MerkGemiddelde prijsGewichtWendbaarheidStevigheidBestendigheidWaar voor je geld
Samsonite€149,424,64,54,24,04,2
American Tourister€97,744,64,54,43,94,4
Delsey Paris€201,364,54,64,44,54,8
Bric's€294,834,84,94,74,54,8
TUMI€999,154,54,94,84,84,7
SUITSUIT€167,814,14,04,03,93,9

Koop je koffers bij een deze specialisten: