Koffer Accessoires

Om je koffer beter te beveiligen, in goede in staat te houden of te voorkomen dat je moet bijbetalen op het vliegveld kunnen koffer accessoires goed van pas komen. Waar je ook heen gaat, koffer accessoires komen altijd van pas.

Welke koffer accessoires heb ik nodig?

Welke koffer accessoires je nodig hebt hangt van je reis en persoonlijke voorkeur af. Reis je met een (handbagage) koffer dan wil je niet op het vliegveld komen om vervolgens bij te betalen omdat je te veel gewicht bij je hebt. Om dit te voorkomen kun je je koffer wegen met een koffer weegschaal.

Wil je je koffer beschermen en vrij houden van krassen en deuken is een kofferhoes het overwegen waard. Naast het feit dat dit je koffer vaak opvallend maakt en daarmee makkelijk terug te vinden is zorgt een kofferhoes ervoor dat je koffer zonder krassen of deuken op je bestemming komt.

Een kofferriem voorkomt dat je koffer open kan barsten voor of tijdens de reis. Het kan voorkomen wanneer je een klein kofferslot of rits hebt dat tijdens het transporteren van je koffer deze openbreekt. Een kofferriem zorgt ervoor dat koffers en reistassen veilig vervoert kunnen worden en is te verkrijgen met en zonder slot.

Een kofferslot is een must-have, hiermee bescherm je je koffer én al je persoonlijke spullen en voorkom je dat mensen zomaar in je koffer kunnen. De meest voorkomende kofferslot is een TSA-slot, deze sloten kunnen door de veiligheidsdiensten opengemaakt worden als er een controle plaatsvindt. Een TSA-slot voorkomt dat je kofferslot opengebroken wordt en is tevens verplicht als je naar de Verenigde Staten reist.