De oprichter van TUMI heeft de naam van de Peruviaanse god TUMI gebruikt voor zijn koffers. Al sinds 1975 maakt het bedrijf uit Californië TUMI koffers. De TUMI koffers staan sinds het begin bekend als luxueuze bagage. In de begin jaren maakte TUMI voornamelijk reistassen voor de elite. Tegenwoordig maakt het bedrijf ook koffers van hoge kwaliteit. Bekijk op WelkeKoffer.nl welke TUMI koffer je wilt meenemen op reis. TUMI koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8,5 uit 10.

De drie beste TUMI koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

Voldoet TUMI aan jouw eisen? Die vraag wordt beantwoord door het toekennen van een cijfer aan de eigenschappen van TUMI koffers. Op deze manier kun je oordelen of TUMI het merk is dat jij zoekt.

TUMI koffers in een notendop

Rapportcijfer TUMI koffers:
Kies voor TUMI als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Je regelmatig reist
Je houdt van topkwaliteit
Je comfort belangrijk vindt
Je oog voor detail hebt
Je een koffer voor de komende jaren zoekt
Je liever voor een gerenommeerd merk gaat

De technologie achter TUMI

TUMI maakt haar koffers met veel zorg en oog voor detail. Zelfs de allerkleinste onderdelen van de TUMI producten zijn speciaal ontworpen, zoals de stalen schroeven in de koffer. De honderden onderdelen van een TUMI koffer zijn allen speciaal ontworpen voor een optimale kwaliteit. Innovatie is een obsessie van TUMI, constant bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen is één van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. Dit komt onder meer tot uiting bij de verschillende gepatenteerde uitvindingen die TUMI heeft gedaan in de afgelopen jaren.

De drie beste TUMI koffers

TUMI collecties

TUMI heeft een breed assortiment, waarbij alle producten de best mogelijke kwaliteit bieden. Er zijn verschillende collecties in onder andere handbagage, reistassen en koffers. Om het je makkelijk te maken heeft WelkeKoffer.nl hieronder de meest verkochte collecties geselecteerd. De populariteit van de koffers kun je afzetten tegen jouw eigen wensen om de juiste keuze te maken.

De meest verkochte collecties:
TUMI 19 Degree CollectieBekijk deze koffers
TUMI Latitude CollectieBekijk deze koffers
TUMI Tegra Lite CollectieBekijk deze koffers
TUMI V4 CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van TUMI

Charlie Clifford start in 1975 TUMI. Hij is grootTumi-History geworden door het importeren van leerproducten vanuit Zuid-Amerika. Al snel was TUMI toonaangevend op gebied van design in de bagagemarkt. Pas omstreeks 1990 betrad TUMI de Europese markt en maakte ook hier naam als kwaliteitsmerk. In 2008 opende TUMI grote winkels in onder meer New York, Berlijn en Dubai. In de toekomst worden er steeds meer TUMI winkels geopend over de hele wereld, om zo het merk echt op de kaart te zetten.

TUMI Logo
Waarom TUMI?
Luxueuze koffers
Hoge kwaliteit
Voor de regelmatige reiziger
Oog voor detail

TUMI Sunny Wang's Perfect Journey


Wat zegt de expert over TUMI?
Kofferspecialist TUMI