In de afgelopen jaren is Enrico Benetti veruit één van de bekendste merken als het gaat om leren tassen. Hun drive om altijd de beste kwaliteit te leveren zie je sterk terug komen in de functionaliteit en kwaliteit van hun producten. De Enrico Benetti handbagage koffers zijn in de loop der jaren onderdeel van deze exceptionele groei geworden. Het aanbod van Enrico Benetti koffers is erg groot, vandaar dat de specialisten van WelkeKoffer.nl een selectie hebben gemaakt van de beste Enrico Benetti handbagage koffers. Enrico koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een kwalitatief functioneel sterke koffer waarbij je geen zorgen hoeft te maken dat die snel kapot gaat? Dan kun je met een gerust gevoel één van de onderstaande koffers kiezen.

De drie beste Enrico Benetti koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

In 2010 is WelkeKoffer.nl opgericht om consumenten te helpen bij het uitkiezen van de juiste koffer. Elk koffermerk beschikt over verschillende eigenschappen. Onze kofferspecialisten hebben per segment een cijfer gegeven, zodat je diverse koffers makkelijk kunt vergelijken.

Enrico Benetti koffers in een notendop

Rapportcijfer Enrico Benetti:
Kies voor Enrico Benetti als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Je een koffer wilt voor een langere periode
Je houdt van degelijkheid
Je functionaliteit belangrijk vindt
Je geld wilt besparen
Je een betrouwbaar merk zoekt

De technologie achter Enrico Benetti

Het koffermerk Enrico Benetti hecht onwijs veel waarde aan de kwaliteit van zijn producten. Alle Enrico Benetti koffers worden dagelijks door het bedrijf op hun gebruikswaarde en functionaliteit  getest. Ze garanderen dan ook dat er geen fabrieksfouten in hun koffers voorkomen. Mocht dit echter wel gebeuren dan zul je zien dat hun service bereid is om je de maximale hulp te verlenen in het oplossen van je klacht. Daarnaast onderhouden ze een uitstekende band met hun leveranciers om er zeker van te zijn dat de consument altijd het beste vakmanschap en kwaliteit krijgt.

De producten van Enrico Benetti zijn van hoog kwalitatief materiaal gemaakt, zoals van echt leer, polyurethaan, polyester en nylon. Een leuk feitje om te weten, alle producten zijn voor de testen van de Europese wet geslaagd. Dat betekend dat de producten milieuvriendelijk zijn en voldoen aan de normen van REACH.

De drie beste Enrico Benetti koffers

Enrico Benetti collecties

Regelmatig voegt Enrico Benetti verschillende soorten koffers toe aan hun assortiment. Ter categorisering kan je een onderscheid maken tussen handbagage en reiskoffers. Vervolgens zijn er binnen de koffers  verschillende zacht- en hardschalige collecties . Onderstaand vind je de sterkste collecties van Enrico Benetti.

De meest verkochte collecties:
Enrico Benetti Portland CollectieBekijk deze koffers
Enrico Benetti Rochester CollectieBekijk deze koffers
Enrico Benetti Saint Louis CollectieBekijk deze koffers
Enrico Benetti Wichita CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Enrico Benetti

Het bedrijf Enrico Benetti is ontstaan in Nederland en zijn sinds 1946 importeur en exporteur van leergoederen. Om zichzelf sterk te presenteren zijn al hun producten met hun logo en merknaam gebrand. Over de jaren heen zijn ze een bekend en gerespecteerd merk in Nederland en Europa geworden. Enrico Benetti is in meer dan 20 landen in Europa gevestigd en maakt een begin met het concurreren op de koffermarkt in West-Afrika en de Filipijnen.

Enrico Benetti Logo
Waarom Enrico Benetti?
Goedkoper dan de concurrent
Opvallende kleurtjes
Lichtgewicht
Nederlandse kwaliteit

Enrico Benetti Louisiana


Wat zegt de expert over Enrico Benetti?
Kofferspecialist Enrico Benetti