Enrico Benetti koffers

In de afgelopen jaren is Enrico Benetti veruit één van de bekendste merken als het gaat om leren tassen. Hun drive om altijd de beste kwaliteit te leveren zie je sterk terug komen in de functionaliteit en kwaliteit van hun producten. De Enrico Benetti handbagage koffers zijn in de loop der jaren onderdeel van deze exceptionele groei geworden. Het aanbod van Enrico Benetti koffers is erg groot, vandaar dat de specialisten van WelkeKoffer.nl een selectie hebben gemaakt van de beste Enrico Benetti handbagage koffers. Enrico koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een kwalitatief functioneel sterke koffer waarbij je geen zorgen hoeft te maken dat die snel kapot gaat? Dan kun je met een gerust gevoel één van de onderstaande koffers kiezen.

Koop je Enrico Benetti koffers bij een van deze aanbieders

De technologie achter Enrico Benetti

Het koffermerk Enrico Benetti hecht onwijs veel waarde aan de kwaliteit van zijn producten. Alle Enrico Benetti koffers worden dagelijks door het bedrijf op hun gebruikswaarde en functionaliteit getest. Ze garanderen dan ook dat er geen fabrieksfouten in hun koffers voorkomen. Mocht dit echter wel gebeuren dan zul je zien dat hun service bereid is om je de maximale hulp te verlenen in het oplossen van je klacht. Daarnaast onderhouden ze een uitstekende band met hun leveranciers om er zeker van te zijn dat de consument altijd het beste vakmanschap en kwaliteit krijgt.

De producten van Enrico Benetti zijn van hoog kwalitatief materiaal gemaakt, zoals van echt leer, polyurethaan, polyester en nylon. Een leuk feitje om te weten, alle producten zijn voor de testen van de Europese wet geslaagd. Dat betekend dat de producten milieuvriendelijk zijn en voldoen aan de normen van REACH.

De top 6 meest verkochte koffers

Enrico Benetti collecties

Regelmatig voegt Enrico Benetti verschillende soorten koffers toe aan hun assortiment. Ter categorisering kan je een onderscheid maken tussen handbagage en reiskoffers. Vervolgens zijn er binnen de koffers verschillende zacht- en hardschalige collecties .

De geschiedenis van Enrico Benetti

Het bedrijf Enrico Benetti is ontstaan in Nederland en zijn sinds 1946 importeur en exporteur van leergoederen. Om zichzelf sterk te presenteren zijn al hun producten met hun logo en merknaam gebrand. Over de jaren heen zijn ze een bekend en gerespecteerd merk in Nederland en Europa geworden. Enrico Benetti is in meer dan 20 landen in Europa gevestigd en maakt een begin met het concurreren op de koffermarkt in West-Afrika en de Filipijnen.