Trolley koffer

Een speciaal type koffer is de trolley koffer. Trolley koffers zijn koffers uitgerust met een telescopisch, of uitschuifbaar, handvat en wieltjes. Dit systeem zorgt ervoor dat trolleys makkelijk te vervoeren zijn. Door het ontwerp van de trolley wordt de neerwaartse druk van het gewicht geleidelijk gespreid. Hierdoor voelt de koffer veel lichter aan en is hij erg handzaam. Je hoeft immers nauwelijks te tillen. Doordat je de trolley koffer achter je aan kunt trekken, ben je ook een stuk mobieler in vergelijking met de traditionele koffers.

Koop je trolley koffer bij een van deze aanbieders

De drie beste trolley koffers

De meeste trolleys hebben twee wielen, maar sommige trolleys hebben vier wielen. Hoewel ze dan eigenlijk ‘spinners’ heten, zijn vierwielige trolleys niets meer dan een verbeterde versie van de tweewielige trolley. Een spinner heeft dezelfde voordelen als een trolley, maar daar komt bij dat als een spinner plat op de grond staat deze makkelijk vooruit te duwen is dankzij de vier wieltjes. Dit kan erg handig zijn in smalle doorgangen, zoals bijvoorbeeld in treinen.

De top 6 meest verkochte koffers

Duizenden mensen gingen je voor en kochten massaal deze 6 koffers. Bekijk nu het aanbod van deze meest verkochte koffers bij onderstaande aanbieders.

Kooptip

Wat belangrijk is om op te letten bij de aanschaf van een trolley koffer is of het telescopische handvat geïntegreerd is in de koffer of niet. Over het algemeen zijn trolleys met een intern trolleysysteem steviger dan uitwendige systemen. De telescopische handgreep kunnen achter dingen blijven haken en zorgen zo voor een zwakke plek. Ook raken uitwendige trolleysystemen eerder beschadigd. Inwendige systemen zijn net als de rest van je koffer beschermd door de schaal van de koffer. Ieder merk verkoopt trolley koffers en ze zijn in vele verschillende soorten, maten en prijsklassen te vinden.

Aanbiedingen

WelkeKoffer.nl heeft speciaal voor jou uitgezocht wat de beste aanbiedingen zijn wat betreft het kopen van een trolley koffer. Uiteraard is de prijs sterk afhankelijk van het merk en de kwaliteit van de trolley koffer. Daarom hieronder een selectie met opties die relevant voor je kunnen zijn. Neem overigens bij je overweging mee dat, mocht je trolley koffer voor zakelijk gebruik nodig hebben, het verstandig is goed te kijken naar de kwaliteit van de bewegende delen. Denk hierbij aan de wieltjes en en het uitschuifbare handvat.