Koffersets

Bij elke reis die u maakt past een ander type of formaat koffer. Bij een stedentrip of een lang weekend weg is het handig om een praktische handbagagekoffer die mee mag in het vliegtuig in te pakken, terwijl u bij een rondreis of een actieve vakantie een grotere koffer nodig hebt. Om dit probleem voor te zijn bestaat de kofferset. Zo beschikt u bij elke trip over een koffer met de juiste afmeting. Daarnaast zijn deze sets verrassend betaalbaar. Handig!

Koffersets zijn in zowel hardschalige als soepele materialen verkrijgbaar. Het goedkoopste materiaal is soepele maar stevig Nylon. De hardschalige varianten zijn gemaakt van het lichte Polypropyleen, wat vergelijkbaar is met een frisdrankfles. Het sterkste en meest krasbestendige materiaal is ABS. Dit materiaal heeft echter als nadeel dat als het eenmaal scheurt het nauwelijks te repareren valt.

Koop je kofferset bij een van deze aanbieders

De beste koffersets

Koffersets zijn met name geschikt voor de zakelijke of gedreven reiziger die vaak naar verschillende bestemmingen op de wereld is. Of dit nou lange of korte reizen zijn, met een kofferset gaat u altijd goed voorbereid op reis. Koffersets zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn meestal ook voorzien van handige trekbanden en wieltjes voor extra reisgemak.

Aanbiedingen

Een andere voordeel van een kofferset is de prijs. Koffersets zijn namelijk (bijna) altijd in de aanbieding of hebben een speciaal prijskaartje. Dit komt doordat er sprake is van een zogenoemde groepskorting. Doordat er drie verschillende typen koffers worden gekocht, daalt de prijs en worden er kortingen gegeven. Dit maakt de overweging voor de aanschaf van een kofferset extra interessant.