Bij elke reis die u maakt past een ander type of formaat koffer. Bij een stedentrip  of een lang weekend weg is het handig om een praktische handbagagekoffer die  mee mag in het vliegtuig in de pakken, terwijl u bij een rondreis of een actieve vakantie een grotere koffer nodig hebt. Om dit probleem voor te zijn bestaat de kofferset. Zo beschikt u bij elke trip over een koffer met de juiste afmeting. Daarnaast zijn deze sets verrassend betaalbaar. Handig!

Koffersets zijn in zowel hardschalige als soepele materialen verkrijgbaar. Het goedkoopste materiaal is soepele maar stevig Nylon. De hardschalige varianten zijn gemaakt van het lichte Polypropyleen, wat vergelijkbaar is met een frisdrankfles. Het sterkste en meest krasbestendige materiaal is ABS. Dit materiaal heeft echter als nadeel dat als het eenmaal scheurt het nauwelijks te repareren valt.

De drie beste koffersets

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

Koffersets zijn met name geschikt voor de zakelijke of gedreven reiziger die vaak naar verschillende bestemmingen op de wereld is. Of dit nou lange of korte reizen zijn, met een kofferset gaat u altijd goed voorbereid op reis. Koffersets zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn meestal ook voorzien van handige trekbanden en wieltjes voor extra reisgemak.

Aanbiedingen

Een andere voordeel van een kofferset is de prijs. Koffersets zijn namelijk (bijna) altijd in de aanbieding of hebben een speciaal prijskaartje. Dit komt doordat er sprake is van een zogenoemde groepskorting. Doordat er drie verschillende typen koffers worden gekocht, daalt de prijs en worden er kortingen gegeven. Dit maakt de overweging voor de aanschaf van een kofferset extra interessant.

De beste Decent koffersets

Koffer Sale

Bekijk aanbiedingen


Waarom WelkeKoffer.nl?
Door experts geselecteerd
Beste vergelijking
Alle grote merken
Gericht advies
Compleet overzicht

Top 3 koffers
1. Samsonite S'Cure

Samsonite scure Top 3
Bekijk deze koffer


2. American Tourister Bon Air

American Tourister Top 3
Bekijk deze koffer


3. CarryOn Skyhopper

CarryOn Skyhopper Top 3
Bekijk deze koffer


Kofferspecialist Fabian