Het Nederlandse bedrijf March is al een hele tijd bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van koffers. Zij worden steeds groter en momenteel is het merk al internationaal bekend. Al jarenlang is de focus van March koffers gelegd op een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, een elegant design en functionaliteit. Het merk probeert reizen zo probleemloos mogelijk te maken door lichtgewicht koffers te produceren.

De experts van WelkeKoffer.nl hebben hieronder een selectie gemaakt van de beste March koffers. Deze koffers worden door onze koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7 uit 10.

Ben jij op zoek naar een hele goede prijs-/kwaliteitsverhouding en een modern en elegant design? Dan is een van de onderstaande koffers zeker iets voor jou.

De drie beste March koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

WelkeKoffer.nl is in 2010 opgericht om je te assisteren bij de keuze van een koffer die bij jou past. Om een vergelijking te maken tussen jouw eisen en de eigenschappen van de verschillende koffers, hebben we iedere eigenschap een cijfer gegeven.

March koffers in een notendop

Rapportcijfer March
Kies voor March als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
De prijs-kwaliteitsverhouding telt
Je houdt van een elegant design
Je functionaliteit i.c.m. design zoekt
Je graag een lichte koffer wilt

De technologie achter March

March koffers zijn ontworpen, ontwikkeld en veel getest voordat massaproductie plaatsvond. Al haar koffers ondergaan 6 stappen voordat er in grote getalen geproduceerd wordt. Strenge kwaliteitseisen zijn hierbij noodzaak, deze 6 stappen houden in:

  • Val test
  • Ren test
  • Traptest
  • Functionaliteitstest
  • Impacttest
  • Temperatuurtest

Voor harde March koffers worden de materialen Polycarbonaat, ABS en polypropyleen gebruikt. Voor zachte koffers van March worden nylon en polyester gebruikt. De koffers hebben een TSA-slot.

De drie beste March koffers

March collectie

March heeft verscheidene soorten harde en zachte koffers in de collectie. Bovenaan staan de meest verkochte collecties, onderaan de minst verkochte:

De meest verkochte collecties:
March Bumper CollectieBekijk deze koffers
March Canyon CollectieBekijk deze koffers
March Gotthard CollectieBekijk deze koffers
March Bon Voyage CollectieBekijk deze koffers
March Logo
Waarom March?
Goed prijs/kwaliteit
Elegant design
Lichte koffers
Veel functionaliteit

March Ribbon Spinner


Wat zegt de expert over March?
Kofferspecialist March