Koffers

Afwegingen bij het kopen van een koffer

Voordat je tot aankoop overgaat voor een bepaalde koffer, is het nodig een aantal afwegingen te maken. Hierbij zijn de soort, het merk en het budget van belang om tot de juiste keuze te komen. WelkeKoffer helpt je op weg om deze zaken te bepalen.

Wat voor soort koffer heb ik nodig?

De eerste afweging die je moet maken is het soort koffer dat het beste past bij jouw situatie. Heb je een grote reiskoffer nodig? Of reis je liever met alleen handbagage naar de plaats van bestemming? Daarnaast is er de keuze tussen een hardschalige of soepele koffer. Kies voor een hardschalige koffer als de inhoud ervan breekbaar is, je verre reizen maakt en/of de inhoud op zijn plek moet blijven liggen. De soepele koffer is meer iets voor jou als je de voorkeur geeft aan een sportieve uitstraling, extra vakken aan de buitenkant wilt en/of meer ruimte zoekt.

Koop je koffers bij een van deze aanbieders

Welke koffermerken zijn er?

WelkeKoffer heeft speciaal voor jou een handige matrix gemaakt. Hierin is duidelijk te zien waar de verschillende merken staan ten opzichte van elkaar. Maar ook een tabel waarin je de koffermerken makkelijk kan sorteren op wat voor jouw keuze belangrijk is. Kijk voor meer info bij de pagina’s van onze koffermerken!

De top 6 meest verkochte koffers

Duizenden mensen gingen je voor en kochten massaal deze 6 koffers. Bekijk nu het aanbod van deze meest verkochte koffers bij onderstaande aanbieders.

Wat is je budget?

Een andere afweging die je moet maken is het bepalen van je budget. Zoek je een koffer die niet meer dan €100,- mag kosten, dan zullen er andere merken geschikt zijn dan bij een budget van €500,-. Het budget moet voor een deel bepaald worden door je reisgedrag. Dat wil zeggen, reis je frequent of eenmaal per jaar? Maar ook, maak je regelmatig stedentrips of ben je een wereldreiziger? Al deze vragen zijn van belang bij de vraag hoeveel geld je gaat uitgeven voor een koffer. Voor de echt prijsbewuste reiziger heeft WelkeKoffer speciaal een aantal betrouwbare partners geselecteerd met de beste aanbiedingen.