Kofferweegschalen

Op het vliegveld bijbetalen omdat je koffer buiten de regels van je vliegtuigmaatschappij valt is met een koffer weegschaal verleden tijd. Met een koffer weegschaal weeg je gemakkelijk jouw koffer voordat je op reis gaat. Het apparaatje is compact en gemakkelijk om mee te nemen zodat je ook voordat je terug naar huis gaat je koffer gemakkelijk kunt wegen.

De voordelen van een kofferweegschaal

Met een kofferweegschaal ga je nooit met een te zware koffer op reis, met dit kleine apparaatje kun je op de kg precies aflezen hoeveel jouw koffer weegt. Veel maatschappijen hanteren regels omtrent (handbagage) koffers, waar je normaal bij zou moeten betalen weet je nu precies hoeveel je meeneemt en voorkom je dit.

Een kofferweegschaal is in verschillende soorten te verkrijgen, vaak zijn de apparaatjes compact en licht waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Zo check je niet alleen voor je reis maar ook als je terug naar huis gaat of je niet teveel souvenirs in je koffer hebt meegenomen.

Tips bij het kopen van een koffer weegschaal

  • Kofferweegschalen kunnen tot een bepaald aantal kilo’s wegen, met een zware koffer moet je kofferweegschaal minimaal 25 kg kunnen wegen.
  • Geef je de voorkeur aan een analoge of digitale kofferweegschaal?