Koffer merken

Prijs Matrix Koffers

WelkeKoffer heeft speciaal voor jou een handige matrix gemaakt. Hierin is duidelijk te zien waar de verschillende merken staan ten opzichte van elkaar.

Ben je op zoek naar een goedkope koffer zonder al te veel poespas, dan is een Enrico Benetti koffer wellicht geschikt voor jou. Is een goede kwaliteit en een redelijke prijs belangrijk, dan is Samsonite een goede keuze. Maar wanneer je echt voor design en kwaliteit wilt gaan en is de prijs daarbij minder belangrijk, kijk dan eens naar Rimowa of TITAN.

Er zijn in elke prijsklasse meerdere opties die geschikt voor je kunnen zijn, op onze pagina over goedkope koffers vind je koffer die bij ieder budget passen. In onderstaande tabel hebben we de koffermerken op een rijtje gezet en een score toegekend aan de prijs, kwaliteit en een algemeen cijfer van onze kofferspecialist. Op deze manier kan je de tabel makkelijk ordenen op wat jij belangrijk vindt aan een koffer. Klik op de merken om naar hun eigen pagina te gaan met meer informatie en koffersuggesties.

De top 6 meest verkochte koffers

Duizenden mensen gingen je voor en kochten massaal deze 6 koffers. Bekijk nu het aanbod van deze meest verkochte koffers bij onderstaande aanbieders.