Brics Koffers

Al meer dan 65 jaar is Bric’s gespecialiseerd in reisartikelen. Het Italiaanse merk heeft zichzelf in het rijtje met topmerken zoals Samsonite, American Tourister en Rimowa geschaard. Bric’s koffers zijn reisproducten met elegante designs, uitmuntende kwaliteit en dat in combinatie met een redelijke prijs.

Bric’s koffers zijn te verkrijgen in allerlei verschillende maten, kleuren, vormen en materialen. Ben jij elegant en heb je een stijlvolle smaak? Dan is de Bric’s koffer echt iets voor jou.

Koop je Bric’s koffers bij een van deze aanbieders

De technologie achter Bric’s

De harde koffers van Bric’s zijn gemaakt van polypropyleen of polycarbonaat. Deze soorten Bric’s koffers beschikken allemaal over vier wielen, een ritssluiting en handvatten aan de bovenkant. Een aantal van deze koffers hebben ook handvatten aan de zijkant. Met alle koffers van Bric’s krijg je 5 jaar garantie. Deze harde koffers zijn allemaal voorzien van een TSA (cijfer) slot.

De zachte koffers van Bric’s zijn gemaakt van nylon of polyester. Deze beschikken niet over een TSA (cijfer) slot, maar verder zijn alle specificaties vrijwel hetzelfde als die van de harde koffers. Dit is altijd na te checken op de pagina van de desbetreffende koffer waar je voor kiest.

De geschiedenis van Bric’s

Bric’s begon toen Mario Briccola een droom had om reistassen en koffers van kwaliteit te maken. In 1952 realiseerde Briccola zijn droom en startte hij het bedrijf in de regio Como in Italië. Sindsdien is Bric’s gegroeid tot een internationaal bedrijf voor duurzame koffers gemaakt van Toscaans leer en nylon. Ondertussen heeft Bric’s zijn originele werkplaats vervangen omdat zij op een gegeven moment te groot werden. De liefde en de persoonlijke touch is nog altijd aanwezig. De tweede generatie van de familie Briccola zette voort waar Mario Briccola mee startte: het toepassen van kwaliteit, stijl en dat met de aandacht zoals de beste man dat ook deed.

De top 6 meest verkochte koffers

Bric’s staat bekend als ‘Italy’s finest’ in reisartikelen en zij heeft haar reputatie altijd hoog gehouden. Van trolleys tot handbagage tot toilettassen, de hoge vakbekwaamheid is opvallend bij Bric’s. Met een aantal belangrijke locaties over de hele wereld zet Bric’s de droom van Mario Briccola voort en bewijzen zij zich continu als een ervaren onderneming in reisartikelen. Het verhaal van Bric’s gaat over familie, hard werken, vakkundigheid en een organisatie waar dromen werkelijkheid worden.