Welke koffer… of Flightcase?

Koffers zijn er in diverse maten, kwaliteiten en afwerkingen. Voor minder kritische bagage zoals kleding een goede oplossing. Totdat er iets getransporteerd moet worden waarvoor geen kant-en-klare oplossing te vinden is.

In dat geval kom je vaak terecht bij producenten van koffers (en flightcases) op maat uit. En voor iedere vorm van maatwerk geldt dat het prijskaartje een behoorlijke drempel vormt. Het alternatief: handen uit de mouwen en zelf bouwen!

Zelfbouwcase.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het leveren van materiaal voor koffers en flightcases. Er zijn zelfs systemen te vinden die met behulp van lichtgewicht kunststof plaatmateriaal zo licht te houden zijn dat ze ook als handbagage meekunnen. Nog mooier: je betaalt alleen het materiaal waardoor dit soort professionele oplossingen ook met een beperkt budget bereikbaar zijn. Doordat de bouwsystemen simpel van opzet zijn en het plaatmateriaal en de aluminium profielen op maat gezaagd geleverd worden is de kans op fouten minimaal. En mocht je er toch niet uitkomen, dan is de eigenaar altijd bereid je een helpende hand te bieden.