Op vakantie? Altijd even beoordelingen checken!

Teleurstellingen op vakantie wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom verstandig om voor je een hotel of accommodatie boekt even de beoordelingen te controleren. Er zijn diverse websites waarop je beoordelingen van reizigers kunt bekijken. WelkeKoffer.nl zet voor je op een rijtje welke bronnen je kunt raadplegen bij het boeken van je vakantie.

Zoover

De grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingen website van Nederland. Zoover heeft meer dan een miljoen beoordelingen van reizigers verzameld. Je kunt selecteren op reisgezelschap of type accommodatie. Ook biedt de website allerlei handige informatie over bestemmingen, zoals bijvoorbeeld de weersverwachting.

VakantieReisWijzer

VakantieReisWijzer.nl is een van de oudste vakantie websites van ons land. De navigatie doet een beetje denken aan Startpagina.nl. Erg intuïtief en de beoordelingen geven je snel een goed beeld van de kwaliteit van de accommodaties.

Tripadvisor

Deze van oorsprong Amerikaanse website was tot 2011 onderdeel van Expedia. Op de website van Tripadvisor vind je erg veel beoordelingen over met name in Amerika populaire bestemmingen.

Booking.com

Wanneer je via Booking.com een hotel wilt boeken, kun je ervaringen van eerdere klanten lezen. De website vraagt aan haar klanten altijd een beoordeling en vat deze samen op de beoordelingen pagina.