Mondkapje? Check!

 

Tegenwoordig zien we ze overal, de mondkapjes. Steeds meer mensen dragen ze op op straat, wanneer ze winkels ingaan en andere openbare ruimtes betreden. Zo houden we rekening met elkaar en hopen we de pandemie tegen te gaan. Ook wanneer je op reis gaat zal je altijd een mondkapje mee moeten nemen. In het vliegtuig is het verplicht en in de meeste landen heb je een mondkapje nodig wanneer je de winkel in gaat of bezienswaardigheden bezoekt.

Nu kun je natuurlijk een standaard saai blauw mondkapje dragen, wat veel mensen doen, maar we kunnen het ook even gezelliger maken, toch? Er komen steeds meer mondkapjes op de markt en wij maken het voor jou makkelijk. Wij hebben namelijk de mondkapjes die volgens ons het leukst zijn, bij elkaar gezocht en voor jou op een rijtje gezet!

Herschel Classic Fitted Facemask Mondkapje Woodland Camo

Als eerste hebben wij het stijlvolle mondkapje van Herschel gekozen. Je kunt dit mondkapje de hele dag dragen zonder dat het filter vervangen hoeft te worden. Het mondkapje heeft drie luchtdoorlatende laagjes en een lichte voering rondom de neus waardoor het niet benauwd aanvoelt. Ook zitten er extra haakjes achter de oren waarmee je de druk bij de oren verminderd.

World Alive Stoffen mondkapje

Als tweede hebben wij gekozen voor dit wasbare en ecologische mondkapje van World Alive. Je kunt het wegwerpfilter in het mondkapje makkelijk vervangen en zo elke keer wanneer je het mondkapje gebruikt, een schoon filter in het masker steken.

Pacsafe Viraloff Face Mask M orchid pink

Als derde hebben wij dit gave roze mondkapje gekozen. Het is een stijlvol, herbruikbaar mondkapje en verminderd virussen met 99% in de eerste 2 uur. Dit mondkapje is namelijk gemaakt van waterafstotend materiaal en zo worden druppels tegengehouden. Het materiaal is rekbaar en daardoor erg prettig om te dragen.

Mondkapje Orchid Pink

XD Design Protective Mask Mondkapje

Als laatste een iets minder kleurrijk mondkapje maar wel een design mondkapje. Ook dit mondkapje houdt de eerste 2 uur 99% van verschillende virussen tegen. Bij het mondkapje worden 5 herbruikbare filters geleverd die schoon gemaakt kunnen worden, wel zo handig! Ook ontvang je een opbergzakje waar je het mondkapje en de filters in kunt bewaren om ze zo handig overal mee naar toe te kunnen nemen.

XD Design mondkapje

Dus waar wacht je op? Wij hebben al een leuk kleurrijkmondkapje gekocht, nu jij nog! Benieuwd naar andere accessoires voor tijdens jouw reis? Kijk dan eens hier.