Gabol Review – Loira Rood

Rood is de lievelingskleur van deze dame*. En ook tijdens haar reis laat ze dat duidelijk merken! ”Ja ik wilde graag een opvallende koffer hebben en ik houd zo van rood!” – legde ze uit. Maar wat vindt ze – naast de kleur – nu van haar koffer? Ze vertelde het ons.

*In verband met haar privacy worden er geen namen genoemd.

Eigenschappen

”Vroeger gebruikte ik altijd een grote weekendtas als ik op reis ging. Maar op een gegeven moment wilde ik echt meer ruimte. Toen ben ik op zoek gegaan naar een geschikte koffer. En dat is deze geworden!” Naast veel opbergruimte, kijkt ze ook graag naar het materiaal en de stevigheid. ”Ik wilde graag een zachte koffer omdat zij vaak ook van vakjes aan de zijkant zijn voorzien. Doordat de koffer ‘meegeeft’, kan er meer in een zachte koffer dan een hardschalige koffer in dezelfde maat. Fabian de kofferspecialist heeft daar ook over geschreven. De trekstang moest ook verstelbaar en stevig zijn. Maar dat heeft deze koffer allemaal!

”Vroeger gebruikte ik altijd een grote weekendtas als ik op reis ging. Maar op een gegeven moment wilde ik echt meer ruimte. Toen ben ik op zoek gegaan naar een geschikte koffer. En dat is deze geworden!”

Het merk is niet aangenomen in ons aanbod. Toch is ze erg positief,  zij zou Gabol een 8 geven! De koffer op de foto is een iets verouderd model, dit is de vernieuwde versie. De trekstang is bij het vernieuwde model van roestvrijstaal, wat het tot een nog stevigere koffer maakt.  Het is een lichtgewicht koffer, gemaakt van polyester. De Gabol Loira heeft twee wielen, een cijfercombinatieslot en extra hoekbescherming. De afmetingen van de koffer zijn: 65 x 43 x 25 cm inclusief twee jaar garantie.

In de omgang

”Ik reis best veel en lang, alleen nu kom ik terug van een wat kortere trip. Voor nu was hij best groot, maar dat is voor mij geen probleem 😉 Ik heb lekker veel kleding meegenomen, dat is als vrouw nooit erg! Hij rolt goed en blijft er netjes en schoon uitzien. De trekstang is ook soepel verstelbaar en de ritsen doen het ook goed”

Prijs/kwaliteit

”De Gabol Loira is echt goedkoop voor zo’n goede koffer! Ik heb er echt plezier van en over de kwaliteit ben ik tevreden.”

Eindconclusie: kopen of niet?

”Als je op zoek bent naar een betaalbare en goede koffer, raad ik de Gabol Loira zeker aan. Ik heb er zelf nog nooit problemen mee gehad en als je niet zo’n roodliefhebber bent, kan je uiteraard ook voor een neutrale kleur kiezen!”

Je kunt de koffer hier bekijken. Of lees de andere reviews of merkenmatrix, als je er nog niet helemaal over uit bent!