De leukste reis en koffer accessoires

Op reis gaan is leuk, zeker als je een mooie koffer hebt die helemaal bij jouw stijl past. Maar om reizen nog leuker en makkelijker te maken hebben we een aantal reis en koffer accessoires van onze favoriete aanbieders op een rijtje gezet.

Reiskussens

Reiskussens zijn ontzettend prettig tijdens een lange vlucht of autoreis. Deze exemplaren zijn ieder op hun eigen manier zeer handig. Het eerste kussen is opblaasbaar, het tweede kussen is op twee manieren bruikbaar en het laatste kussen perfect voor de reizigers met een beetje last van heimwee.

Samsonite Extra Comfort Kussen

 Bekijk product

Samsonite Convertable Travel Pillow

Bekijk product

Princess Traveller Rio Microbeans

 Bekijk product

Toilettassen

Een toilettas kan niet ontbreken tijdens een reis. Maar ook thuis zijn ze zeer bruikbaar om alle badkamer of make up spullen bij elkaar te houden. De volgende selectie bevat voor ieder een mooie passende tas, het is net welke je het mooist vind.

Tumi Alpha Bravo Leather Riley Kit 

Bekijk product

Delsey Chatelet Hard  Beauty Case 

Bekijk product

Rimowa Topas Beauty Case

Bekijk product

Samsonite Disney Ultimate Toilet Kit 

Bekijk product

Samsonite Cosmolite Beauty Case 

Bekijk product

Kipling Palmbeach Cherry Pink

Bekijk product

Inpakitems

In een eerder artikel gaven we tips voor het inpakken van je koffer. Deze drie artikelen kunnen erg behulpzaam zijn. Vacuümzakken maken het mogelijk een grote hoeveelheid kleding in een koffer te stoppen. De twee kledinghoezen zorgen ervoor dat je nette kleding kreuk en vlekvrij blijft. Handig voor je zakelijke setje of nette jurk.

Delsey Travel Vacuum Bags

Bekijk product

Rimowa Accessoires Dress Cover

Bekijk product

Delsey Montmartre Pro Garment Cover

 Bekijk product

Overige accessoires

Een kofferweegschaal mag eigenlijk niet ontbreken in het assortiment van reisaccessoires, deze elektronische van Tumi meet nauwkeurig het gewicht van de koffer en neemt weinig ruimte in, dus kan ook nog mee op reis. Een TSA slot is tegenwoordig ook onmisbaar, zeker wanneer je buiten Europa reist. De kofferriem van Delsey kan gebruikt worden op iedere koffer, hard zacht of reistas, maar heb je liever een hangslot dan is er dit handige set van 3 sloten.

Tumi Travel Accessoires Kofferweegschaal

Bekijk product

Delsey Travel Luggage Strap

Bekijk product

Tumi Travel Accessoires TSA Lock

Bekijk product