De 5 meest fleurige koffers van dit moment

De lente is alweer een aardig eind op weg, dat betekent dat de zomer in zicht komt. Tijd voor wat ‘koffervrolijkheid’, WelkeKoffer.nl heeft hieronder daarom een aantal fleurige exemplaren geselecteerd. Mensen houden niet alleen maar van grijs, zwart en donkerblauw. Kijk maar eens op een vliegveld rond, dan zie je genoeg bijzondere koffers langskomen. Wil jij ook is een keer wat anders? Bekijk dan de 5 meest fleurige koffers van dit moment.

#1 American Tourister Disney Legends: Mickey

American-Tourister-Disney-LegendsHoe goed kun je deze fleurige top 5 wel niet beginnen met Mickey Mouse? Één en al vrolijkheid straalt deze reiskoffer van het gerenommeerde merk American Tourister uit. Het mooie van deze koffer is dat het fleurige kleuren combineert met een goede dosis kwaliteit. Als onderdeel van het kwaliteitsmerk Samsonite is deze American Tourister koffer van alle gemakken voorzien. Dat alles voor ook nog eens een hele schappelijke prijs.

Bekijk hier de American Tourister Disney Legends: Mickey

#2 Samsonite Lite Locked Red

Samsonite-Lite-LockedRood, de kleur van de liefde. Maar natuurlijk ook een kleur die een bepaald gevoel met zich meebrengt. Lekker opvallend en mooi van design is deze rode koffer van Samsonite. De Lite-line zorgt er tevens voor dat de koffer gemakkelijk handelbaar is door zijn uiterst lichte gewicht. Kwaliteit, lichtgewicht en rood: wat wil je nog meer?

Bekijk hier de Samsonite Lite Locked Red.

#3 Saxoline Vintage License Plates

Saxoline-VintageHoe cool is deze koffer van Saxoline? Daar word je toch gewoon vrolijk van! Dit fleurige design laat andere mensen achterom kijken op het vliegveld. Amerikaanse nummerplaten waren de inspiratie voor deze koffer. De harde polycarbonaat buitenkant zorgt ervoor dat je bagage prima beschermt is tegen de elementen. Kortom een koffer die origineel design combineert met een prima kwaliteit.

Bekijk hier de Saxoline Vantage License Plates.

#4 Travelite Flux Marrakesch Berry

Travelite-FluxOoit een koffer met Marokkaans design gezien? Wat een fleurige koffer! Zelfs van de binnenkant word je vrolijk, doordat ook deze de felle kleur paars heeft. Geïnspireerd, de naam zegt het al, op de Marokkaanse stad Marrakesch, komen er bijzondere patronen naar voren op de koffer. Super origineel en ook nog eens handig ingedeeld door de pakriemen en het tussenschot.

Bekijk hier de Travelite Flux Marrakesch Berry.

#5 SuitSuit Bright Botanica

SuitSuit-Bright-BotonicaAls laatste in deze fleurige top 5 koffers, misschien wel de fleurigste van allemaal! De SuitSuit Bright Botanica is het toonbeeld van fleurigheid door het prachtige bloemenpatroon op de harde schaal. Iedereen die jou ziet lopen met zo’n fleurige koffer toont spontaan een glimlach op het gezicht. Daarbij is deze koffer ook nog eens voorzien van alle gemakken die je wilt hebben.

Bekijk hier de SuitSuit Bright Botonica.

Zo, hopelijk hebben bovenstaande koffers je geholpen meer zin te krijgen in de vakantie. Het vakantiegevoel straalt namelijk af van deze koffers door de sprankelende kleuren en patronen. Nog een goed argument dus, om voor één van deze fleurige koffers te kiezen!