Speciale koffers

Ze zijn natuurlijk verdraaid handig, die koffers. Maar sommige kofferontwerpen zijn speciaal ontworpen om bepaald type bagage mee te nemen. En dat maakt ze behoorlijk opvallend en grappig.

Hoefijzer

kofferspeciaal1
Tja, hij heeft wel een hele bijzondere vorm. Je raakt de roodkleurige koffer daarom ook niet zomaar kwijt. De maakster, Sarah Wiliams, heeft een hele collectie met raar gevormde koffers. Het doel dat ze dienen, is voor haar niet echt belangrijk. Ze ziet het eerder als kleine stukjes kunst. Dat is bij deze koffer wel duidelijk. Veel kun je er namelijk niet in meenemen. Misschien een paar hoefijzers, maar dat is dan ook alles.

De jerrycan koffer

kofferspeciaal2
De laatste jaren is het douanebeleid op veel vliegvelden stukken strenger geworden. Met een koffer rondlopen die op een jerrycan lijkt, is dan misschien niet het slimste idee.

Gelukkig kun je er naast vloeistoffen, ook kledingstukken in kwijt. Alleen dan moet je nog wel hopen dat je in het vliegtuig mag stappen.

Pikant op reis

Speciale koffer

En dan nu even iets pikanters. Indien je bijzonder veel BH’s mee wilt nemen op je reis, dan is dit koffertje een aanrader. Hoewel,eigenlijk is het geen koffertje maar eerder een handtas. In het tasje passen 6 BH’s die dankzij de vorm van de tas niet verfrommelen.
Daarnaast zit er nog een apart vakje in waar eventuele andersoortige ondergoed in kan. Ideaal als je het tijdens de reis niet droog houdt.

Voor de zakelijke reiziger

kofferspeciaal 4
Het is niet moeilijk te raden voor welke  soorten kleding stukken deze koffer is ontworpen. Juist, overhemden en jasjes. Hij is natuurlijk niet makkelijk mee te nemen, maar dat is ook logisch. De koffer was onderdeel van een Amerikaanse reclamecampagne voor een strijkijzer.