Onmisbare items die je altijd mee wil nemen

Bij het inpakken van je koffer gaat er vast een hele lijst door je hoofd van items die je mee moet nemen. Wat je precies allemaal moet inpakken hangt natuurlijk af van je plannen, maar deze items wil je altijd bij je hebben.

# Paspoort

Deze spreekt natuurlijk voor zich, want anders kom je niet heel ver. Bewaar je paspoort in een paspoorthouder zodat hij netjes blijft en je hem altijd kan vinden. Neem ook altijd een kopie van je paspoort mee en bewaar deze op een veilige plek.

# Tape

Een rol duct tape komt altijd van pas op momenten waarop je geen tijd hebt om deze eerst te moeten kopen. Denk aan als je koffer ineens kapot gaat, je schoen het begeeft, of een ander willekeurig moment waarop iets kapot gaat. Het is altijd handig om bij je te hebben en kan veel frustratie schelen!

# EHBO set

Voor nog meer onvoorziene momenten is de EHBO-set handig. Hierbij hoef je niet direct aan ernstig letsel te denken, maar bij brandwondjes of splinters is het al handig om de set te hebben. In een EHBO-set zitten ook een schaartje en een pincet, die zijn sowieso erg handig om bij je te hebben.

# Oordoppen

In het vliegtuig kan er veel lawaai zijn, en op lange vluchten is het erg irritant als je niet even een dutje kan doen. Als je in een hotel verblijft is het ook altijd handig om een setje oordoppen achter de hand te hebben voor het geval er lawaai wordt gemaakt. Kijk je graag films of luister je naar muziek in het vliegtuig? In dat geval is het erg handig om een noise-cancelling koptelefoon of oortjes mee te nemen!

# Powerbank

Tegenwoordig rekenen we de telefoon ook zeker onder onmisbare items, en zonder batterij is je telefoon niks waard. Het is dus erg handig om een powerbank mee te nemen op vakantie, tenzij je een smartkoffer hebt! Je mag je powerbank gewoon meenemen in je handbagage.

Wat zijn jouw onmisbare items voor op vakantie? Laat het ons weten in de comments!