BHPPY Review – Go Flamingo

Deze review gaat over de koffer van Nina, een student Communicatie Multimedia Design uit Arnhem met een voorliefde voor flamingo’s en felle kleurtjes. Deze uitbundige koffer van BHPPY kreeg ze cadeau na het afronden van haar stage en heeft onlangs zijn eerste reis gemaakt!

Eigenschappen

De BHPPY Go Flamingo is een perfecte handbagage koffer voor weekendjes weg en citytrips. Bij het zien van deze koffer zal de vakantiestemming niet lang op zich laten wachten. De harde koffer is van binnen gevoerd met een laagje foam en wordt versierd met een subtiele bananenprint. Door een handige verdeling is inpakken een eitje, in één vak de kleding en het grote vak kan gevuld worden met losse spullen die door een felgeel elastiek bij elkaar gehouden worden. Wanneer je nu snel iets uit de koffer moet pakken ligt niet alles door elkaar.

In de omgang

De Go Flamingo is mee geweest op citytrip naar Engeland. Na een hoop gereis met treinen, bussen, taxi’s en metro’s bleek hoe handig deze koffer in de omgang is. Het hendel klapt soepel in, wat goed van pas komt met de vele roltrappen in de underground van Londen. De harde buitenkant maakt dat de koffer tegen een stootje kan en goed opgestapeld kan worden in auto’s en treinen, ook past hij makkelijk onder de bankjes. De wieltjes rijden gemakkelijk over de verschillende straattegels en de felle kleuren gaan goed samen met het hippe Londen.

Prijs/kwaliteit

De koffers van BHPPY hebben een garantie van 2 jaar en een handig cijferslot. Voor 70 euro heb je dus een koffer die er altijd uitspringt op de bagageband en tegen een stootje kan. Ondanks het vele gesleep is de koffer nog krasvrij. De rits is stevig en zal flink wat aankopen mee terug kunnen nemen. Tijdens de citytrip heeft hij zichzelf dus al bewezen en er gaan nog vele tripjes volgen.

Eindconclusie: kopen of niet?

De BHPPY koffers zijn een aanrader voor reizigers die niet teveel geld willen steken in een stevige gebruiksvriendelijke koffer en niet bang zijn om op te vallen. De subtiele designkeuzes van BHPPY maken het niet anders dan dat je met een grote glimlach met deze koffer rondloopt. Zo staat er op het hendel nog een vrolijke boodschap verstopt.