Dit zijn de meest trendy koffers van dit moment

Bij het uitkiezen van een koffer zijn er veel dingen waar rekening mee gehouden kan worden: prijs, gewicht, geluid, maar het oog wil ook wat. Met de volgende koffers kom je overal goed voor de dag. Welke van de volgende trendy koffers is jouw favoriet?

# Samsonite Progidy Spinner 55 Ivory Gold

Deze gouden uitvoering van de Samsonite Progidy Spinner maakt hem extra trendy. Door het slimme design is deze koffer zeer geschikt voor zakelijke reizigers, zo heeft de koffer een laptopcompartiment en een tabletvak zodat je apparatuur altijd binnen handbereik is. Het robuuste wieltje geeft de koffer een stoer uiterlijk en een groter gebruiksgemak.

# Delsey Turenne 4 Wheel Trolley 65 silver

Delsey Turenne 4 Wheel Trolley 65 silver

De Delsey Turenne trolley heeft een elegant uiterlijk en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Daardoor is deze koffer zeer lichtgewicht en van alle gemakken voorzien. Naast het minimalistische uiterlijk is de koffer voorzien van een blauwe voering binnenin én er wordt een schoenenzak meegeleverd. En nog een leuk extraatje: deze koffer heeft Web Tracking, waardoor je je koffer altijd kunt traceren, handig!

# SuitSuit Fabulous Fifties Trolley 55 Pink Dust

Met de Fabulous Fifties serie van SuitSuit kom je overal stijlvol voor de dag. De Pink Dust uitvoering is onze favoriet, maar hij komt ook nog in andere snoepkleurtjes zoals geel, lila en blauw. Over de details zijn ook nagedacht, zo zijn de letters van reliëf en is de binnenvoering in dezelfde kleur uitgevoerd als de details aan de buitenkant. Dit is dé koffer voor fashionista’s!

# Samsonite Orfeo Spinner 75 sky silver

Deze Samsonite Orfeo Spinner is groot genoeg voor lange reizen, maar deze koffer ziet er alles behalve lomp uit! De koffer wordt geleverd in 4 kleuren, waarvan deze sky silver variant onze favoriet is. Veel mensen kiezen liever voor een donkere koffer omdat de krassen daar minder zichtbaar op zijn. Daar is ook over nagedacht: deze koffer is krasbestendig. Handig!

# Rimowa Salsa Air Cabin Multiwheel 55 IATA Ultralight ultra violet

Deze Rimowa koffer is de lichtste uit de Salsa serie ooit! De hardcase koffer is extreem lichtgewicht én super trendy. Het handvat is ergonomisch en heeft een rank uiterlijk en de wieltjes hebben een gepatenteerd kogelgelagerd systeem in velgen look. Deze Salsa Air Cabin Multiwheel komt in 5 stijlvolle kleuren, waaronder de kleur van 2018: Ultra Violet.

Zo blijkt maar weer dat gemak niet hoeft te lijden onder design. Deze trendy koffers zijn niet alleen mooi, maar ook erg handig! Waar let jij vooral op bij het uitzoeken van een koffer? Laat het ons weten in de comments!