Dit is de koffer van Cristiano Ronaldo!

Als er iemand veel reist is het wel een wereldberoemde voetballer als Cristiano Ronaldo. Dat dacht American Tourister ook. Het koffermerk heeft de profvoetballer gestrikt voor hun campagne voor de Soundbox Spinner.

#BringBackMore

Ronaldo is een echte globetrotter. Tijdens zijn reizen brengt hij unieke herinneringen, nieuwe ervaringen en geweldige verhalen mee terug. Dit is het idee achter de campagne: bring back more. Ronaldo nodigt jou uit om ook jouw ervaringen te delen via de hashtags #bringbackmore en #menandmyAT.

Soundbox

De Soundbox collectie is al tijden een geliefde serie van American Tourister. De geribbelde buitenkant is geïnspireerd op de groeven van een ouderwetse vinylplaat. De koffer heeft vier robuuste wieltjes, TSA-slot en een handige binnenkant. Speciaal voor deze campagne is de koffer in een aantal nieuwe kleuren gelanceerd, waaronder de knalgele ‘golden yellow’ variant van Ronaldo. Andere nieuwe kleuren zijn: spicy peach, deep mint en denim blue.  De Soundbox Spinner wordt geleverd in 55 cm, 67 cm en 77 cm. Hierdoor is er een spinner voor elke reis. Twijfel je over welk formaat? Geen zorgen, er past altijd een beetje extra bij! Deze koffer is namelijk uitbreidbaar. Dit komt haast nooit voor bij harde koffers, maar American Tourister heeft het uitbreidingsconcept voor het eerst toegepast op een hardshell koffer. Hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen op een weekendje weg, een citytrip of een vakantie.

Bekijk de hele Soundbox collectie van American Tourister hier.

Welke kleur is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!