De beste Herschel rugzak van dit moment

Tegenwoordig is Herschel Supply Co. niet meer weg te denken in de travel branche. Het populaire jonge merk is sinds 2009 bezig met het produceren van rugzakken, reistassen en koffers van een goede kwaliteit. Het merk staat bekend om haar basic, maar praktische producten waar kwaliteit centraal staat. De producten van Herschel hebben een hip design met een vintage-uitstraling wat het merk qua design uniek maakt. Om de keuze bij een rugzak, reistas of koffer makkelijker te maken heeft WelkeKoffer.nl de 5 populairste producten van Herschel Supply Co. op een rijtje gezet.

1. Herschel Supply Co. Little America 

Little America

De Little America rugzak is een van de populairste tassen van Herschel. De tas is beschikbaar in 12 kleuren en is af te sluiten met lederen banden die beschikken over een magneetsluiting. Mede door deze lederen banden krijgt de tas de ‘traditionele Herschel look’. De erg ruime tas heeft een inhoud van 23,5 liter en beschikt naast een ritsvak aan de voorzijde over een laptop vak waar ruimte is voor een laptop tot 15”. In het hoofdcompartiment is ruimte voor boeken en documenten van A4 formaat en tevens beschikt de tas over een mediavak. Het mediavak zorgt ervoor dat er handsfree genoten kan worden van muziek, het vak heeft namelijk een doorgang voor een hoofdtelefoon. Ook heeft Herschel Supply aan comfort gedacht, de tas heeft gewatteerde schouderbanden en een rug paneel met rug ventilatie. De tas is perfect voor mensen die op zoek zijn naar de traditionele Herschel look en veel mee willen nemen in hun rugzak.

2. Herschel Supply Trade CarryOn

Trade Carry On

Naast rugzakken produceert Herschel Supply ook koffers. Voor wie binnenkort op reis gaat en de klassieke Herschel look het vliegtuig in wilt nemen is de Trade Carry On geschikt. De koffer is verkrijgbaar in 5 kleuren en door de afmetingen (H 54 x B 35,5 x D 23 cm) uitermate geschikt als handbagage. De harde koffer is gemaakt van polycarbonaat wat de koffer sterk maakt en je inhoud beschermt. Naast het harde materiaal heeft de koffer een TSA-cijferslot wat je tegen het openbreken van je koffer beschermd. De koffer heeft een inhoud van 34 liter en het ruime hoofdcompartiment is voorzien van inpakriemen en een afsluitbaar ritscompartiment. Mede hierdoor is het mogelijk om je bagage geordend in de koffer op te bergen. Herschel heeft ook aan comfort gedacht en heeft vier soepele wielen en een dubbele trekstang aan de koffer gemaakt, hierdoor kun je gemakkelijk de koffer meenemen tijdens je weekendtrip. De koffer is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een handbagage koffer die stevig is, gemakkelijk in gebruik is en over een goede kwaliteit beschikt.   

3. Herschel Supply Co. Pop Quiz

Pop Quiz

De Pop Quiz tas van Herschel is populair onder de scholieren. De tas is in 13 kleuren beschikbaar en biedt veel opberg- en organisatieopties. De tas heeft totaal een inhoud van 20 liter en beschikt naast twee voorvakken met ritssluiting over een laptop vak waar ruimte is voor een laptop tot 15”. Net als de Little America beschikt de Pop Quiz tas over een mediavak waar, door middel van een doorgang voor een hoofdtelefoon, handsfree genoten kan worden van muziek. Om de rugzak een klassieke uitstraling te geven heeft Herschel imitatieleer aan de onderkant van de tas toegevoegd. Niet alleen zorgt dit voor die klassieke uitstraling, het zorgt er ook nog eens voor dat de tas verstevigd wordt. Om de tas comfortabel te maken heeft Herschel verstelbare gevoerde schouderbanden en een stevig handvat aan de tas gemaakt. De tas is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stevige tas en veel mee willen nemen in een wat kleiner formaat.

4. Herschel Supply Co. Outfitter 50L

Outfitter

De Outfitter is een multifunctionele reistas van Herschel. De tas is in 5 kleuren beschikbaar en is door de vele ruimte ideaal om mee te nemen tijdens een weekje vakantie. Herschel heeft het traditionele trendy look aan de tas gevoegd. De erg ruime tas heeft een inhoud van 50 liter en heeft naast een speciaal compartiment om schoenen in op te bergen een ruim rits vak aan de voorkant van de tas. Het hoofdcompartiment is erg ruim en sluit door middel van een u-vormige rits waardoor je bagage overzichtelijk in te delen is. Om je reis comfortabel te maken heeft de tas een smart sleeve die geschikt is om te bevestigen aan de trekstang van een koffer. Naast de smart sleeve kan de tas ook als rugzak gedragen worden en heeft het handvaten om de tas prettig in de hand te dragen. De reistas is ideaal voor mensen die een weekje weggaan, veel mee willen nemen en op een comfortabele manier willen reizen.

5. Herschel Supply Co. Settlement 

De Settlement tas is de meest basic, maar uiterst praktische rugzak van Herschel. De tas is beschikbaar in 12 kleuren en beschikt over metalen ritsen. De metalen ritsen zorgen samen met het basic design voor de ‘moderne vintage look’. Om de tas uitermate praktisch te maken beschikt de Settlement over een ruim voor vak en een groot hoofdvak. In totaal heeft de tas een inhoud van 21 liter en beschikt het ook over een laptop en media vak. Het hoofdvak is geschikt voor A4-formaat documenten en in het laptop vak is ruimte voor een laptop tot 15”.  De Settlement is perfect voor de mensen die opzoek zijn naar een stevige tas, veel mee willen nemen in een relatief kleine tas en niet te veel poespas rondom het design van de tas zoeken.