4 koffersets die wel tegen een stootje kunnen

Fabian de kofferspecialist krijgt vaak de vraag: wat is nu de beste koffer?
Dat hangt echt van heel veel dingen af, zoals de reis die een koffer af moet afleggen, maar ook wat je eigen voorkeuren zijn. We kunnen je uiteraard wel op weg helpen, zeker met het oog op het nieuwe jaar en de nieuwe reizen die afgelegd gaan worden. Daarnaast is het vaak voordeliger om een set koffers aan te schaffen, dan een enkele koffer of trolley. Vandaar dit artikel: 4 koffersets die wij adviseren – en die ook nog eens sterk en stevig zijn! Komen ze:

1. CarryOn Air 3-delig – zwart
Carry-On kofferset zwart

Dit kofferset is een echt pareltje van CarryOn, een koffermerk dat wij vaak aanraden. Ze staan niet voor niets bekend om hun oerdegelijke Hollandse kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ze zijn simpelweg handig in gebruik en gaan lang mee! Het voordeel is dat ze vier wielen hebben, iets wat de meeste mensen echt waarderen. Ze hebben een neutrale kleur, waardoor ze er lang netjes uit blijven zien en ze hebben veel vakjes en opbergruimte. Tot slot zijn ze lekker licht! Dit is een favoriet dat we in 2019 zeker blijven aanhouden!

2. Decent Tranporto-One 3-delig – antraciet

Kofferset antraciet

Nog zo’n mooi kofferset, zie je hier links. Wat wij hier zo mooi aan vinden, is dat de kofferwielen en handgrepen dezelfde kleur als de schaal van de koffer heeft – wat het tot een mooi geheel maakt. Je kunt de trekstangen ook verstellen. Bovendien zit er een TSA-slot op, wat de meeste mensen ideaal vinden. Het zijn koffers van Decent, wat Fabian de kofferspecialist zeker een goed merk vindt, dat hij iedereen kan aanbevelen.

3. CarryOn Steward 3-delig – lichtgrijs
CarryOn Steward 3-delig lichtgrijs

Opnieuw een kofferset van CarryOn, is het set dat je hiernaast ziet. Deze harde koffers zijn stevig en hebben dan ook een goede kwaliteit. Het set bestaat uit een grote maat, een middenmaat en een handbagage trolley. Het set is in meerdere kleuren beschikbaar en is voor zowel een korte trip als wereldreis geschikt. Inclusief modern design, veel opbergruimte en vijf jaar fabrieksgarantie kan dit set zeker niet in het rijtje ontbreken!

4. Princess Traveller Barcelona 3-delig – zwart

Dit kofferset is van het merk Princess, een merk van Nederlandse bodem. Het zijn lichtgewicht koffers, wat het tot fijn vervoeren maakt. Ze hebben een zacht prijsje, maar toch een goede kwaliteit. Als je niet te vaak reist, is dit een prima kofferset, zowel qua functionaliteit als veiligheid.

Als je liever persoonlijk advies wilt voor een koffer, laat het dan zeker weten in de reacties of in het contactformulier!

Als je onze tips wilt volgen, kijk dan eens op onze Pinterestborden.