Smart luggage: Horizn GO reisassistent

Anno 2019 begint ‘smart luggage’ zich heel langzaam te integreren in de samenleving. Zo is de rijdende Modobag al geïntroduceerd in 2015, maar tot nog toe zonder succes. De automatisch volgende COWAROBOT is in 2016 op de markt gebracht, maar tevens ook zonder succes. Toen kwam de Bluesmart, die al beter geaccepteerd werd dan de eerdergenoemde slimme koffers. Het bedrijf hiervan was echter in een moeilijke financiële positie terecht gekomen door bepaalde regels.

Nadat verschillende bedrijven getracht hebben smart luggage op de kaart te zetten – zonder succes – heeft Horizn Studios als compleet nieuw bedrijf in 2015 een slimme koffer op de markt gebracht. Verschillende Horizn technologieën zorgen ervoor dat deze koffers wel een succes aan het worden zijn sinds de introductie.

Horizn GO

Vorig jaar, op 19 juli 2018, introduceerde de jonge onderneming Horizn GO (Nee, niet de oude streamingdienst Horizon GO, het verschilt namelijk één letter).

Introducing the first luggage wit hits own personal travel assistant.

‘Smart luggage’

Horizn Studios is het eerste koffermerk wat koffers met een eigen persoonlijke reisassistent heeft geïntroduceerd. Je krijgt beschikking over Horizn GO als je een Horizn Studios koffer koopt. Je download de app en de nieuwe reiswereld gaat voor je open.

Horizn GO zorgt dat al je boekingen op orde zijn, dat je routes zijn uitgestippeld, dat je naar exclusieve plaatsen en clubs kan waar je anders nooit van af had geweten. Jij zorgt dat je je voorkeuren doorgeeft en Horizn zorgt voor de rest. Dat is toch eens een innovatieve andere vorm van smart luggage of niet? Horizn GO helpt je met het plannen van je reis. Als je de koffer koopt is de persoonlijke assistent de eerste 12 maanden gratis. Zoals al aangegeven zijn er veel vormen van smart luggage geweest. Maar niets is zo innovatief geweest als Horizn Studios.

Wil je meer weten over de techniek en de oprichting van Horizn Studios? Is dit een koffermerk wat je heel erg aanspreekt? Ga dan verder naar deze pagina!

Deze pagina krijgt een update als er meer bekend is.