Koffer gekheid: op deze 4 manieren kun je een koffer ook gebruiken

Naast het op de normale manier gebruik van je koffer, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je denkt nu: wat moet ik daarmee? Nou, er zetten best wel wat praktische tips bij die je kunt gebruiken in dit over het algemeen ludieke artikel. Hieronder vind je namelijk vier verschillende manieren hoe je jouw koffer ook kunt gebruiken.

#1 Koffer kattenmand

We starten deze serie met de koffer kattenmand. Het woord zegt het al, bouw je koffer om tot een kattenmand. Bij voorkeur doe je dat uiteraard met een oude koffer die je toch niet meer gebruikt. Het geeft een leuke sfeer en bijkomend voordeel, de kat heeft ook weer een mooie nieuwe plek.

Koffer-kattenmand

Credit afbeelding: Woontrendz

#2 Koffer als speelgoedkist

Van de kat gaan we over naar de kids, of is dat niet zo’n mooie brug? Afijn, de koffer kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld een mooie speelgoedkist. Een mooie plek waar handig alle kinderspeeltjes en dergelijke kunnen worden opgeborgen. Schroef een paar tafelpoten onder je koffer en voilá je hebt een mooie speelgoedkist. speelgoedkist-koffer

Credit afbeelding: The Blogmother

#3 Koffer en vervoer in één

Hij kon natuurlijk niet uitblijven, de koffer die tevens dienst doet als vervoersmiddel. Inmiddels zijn er een behoorlijk aantal fabrikanten op de markt die van deze bijzondere koffers maken. Ideaal om je voort te bewegen op een vliegveld of gewoonweg in de stad op weg naar je eindbestemming. Wellicht is het nog een raar gezicht in het hedendaagse straatbeeld, maar in aankomende tijd wordt dit vast als heel normaal gezien.

#4 Sneeuwhelling koffer

Een beroemde scène uit de James Bond film The Living Daylights, is de achtervolgingscène waarbij middels een koffer een sneeuwhelling wordt afgegaan. Hoewel het hierbij niet om een echte reiskoffer gaat, het betreft namelijk een koffer waarin een muziekinstrument (cello) werd vervoerd, toch zeker noemenswaardig. Getuige onderstaande afbeelding werd er behoorlijk wat vaart gemaakt, dat kan natuurlijk ook perfect met de vaak gladde bodem van de koffer. Goede reden dus om een koffer met wat ribbels te kiezen? Gekkigheid natuurlijk, alhoewel er wel een kleine kern van waarheid inzit. Een gladde koffer verplaatst zich namelijk vrij makkelijk door de kofferbak van een auto, waardoor er wellicht schade kan ontstaan. Afijn, mocht je dit belangrijk vinden dan heb je hier nu aan gedacht.

sneeuwhelling-koffer

Dat waren ze alweer, bijzondere manieren om een koffer te gebruiken. Hopelijk heeft het wat inspiratie gegeven of heb je je in ieder geval 5 minuten van je dag kunnen vermaken. Mocht je zelf ook een leuke of bijzondere manier weten om een koffer te gebruiken, dan ben je natuurlijk van harte welkom deze te delen in de comments.