Is dit OK? App van de Douane

Wellicht ken je de programma’s op televisie wel over de Douane op vliegvelden. Iedere aflevering wordt er wel een koffer vol illegale goederen onderschept. Vaak bewust, maar ook onbewust nemen reizigers spullen mee van vakantie die niet ingevoerd mogen worden. De Douane is kritisch op zoek naar producten die schade kunnen aanrichten voor de Nederlandse economie of veiligheid.

Om reizigers te helpen heeft de Douane een app gemaakt voor de iPhone en Android toestellen. De app heet “Is dit OK?”. De app laat de reiziger zien wat ze wel en niet mogen meenemen naar Nederland. “Is dit OK?” geeft een overzicht van regels die gelden voor namaakartikelen, bedreigde dier- en plantensoorten, nepwapens en contant geld. Maar ook nuttige informatie als het omrekenen van valuta en schoenmaten is mogelijk.

U kunt de app hier gratis downloaden:
Author:
WelkeKoffer.nl heeft een eigen onafhankelijke koffer specialist genaamd Fabian. Hij helpt je bij de keuze voor een bepaalde koffer en beantwoordt tevens alle vragen die er kunnen opspelen bij de aankoop van een koffer. Zijn kennis, affiniteit en ervaring heeft hij opgedaan door al sinds 2012 met de ‘koffer’ bezig te zijn. Daarbij is veel testen, artikelen schrijven, onderzoeken en nog veel meer essentieel om deze specialiteit te waarborgen.
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanbiedingen op koffers en reistassen. Welke Koffer ga jij in de sale scoren? Bekijk aanbiedingen