De beste koffer voor elke vakantie

Hier bij WelkeKoffer krijgen we vaak vragen over mensen die willen weten welke koffer voor hen het beste is. Dit hangt natuurlijk af van je wensen, en van het soort vakantie dat je van plan bent. In dit artikel hebben we de leukste koffers voor een aantal verschillende vakanties verzameld. Lees je mee?

De budget vakantie

Wil je gewoon lekker even weg zonder al te veel geld kwijt te zijn? Dan wil je vast ook niet een koffer die niet zo duur is als je vakantie. Hier een selectie budgetkoffers, voor een paar tientjes heb je al een prima koffer!

SININ No. 5

Bekijk deze koffer

REKE Trolley

Bekijk deze koffer

Line Fuse

Bekijk deze koffer

De Instagram vakantie

Ga jij op vakantie om de mooiste foto’s te maken? Zoek jij je hotel uit op de fotogenieke inrichting? Heb je één of zelfs meerdere Pinterest borden gemaakt als voorbereiding voor je vakantie? Dan wil je vast ook een fotogenieke koffer. Reis in stijl met de rosé gouden spinner van American Tourister of Gladiator, of ga voor het hippe merk SUITSUIT!

Modern Dream Spinner Rose Gold

Modern Dream Spinner Rose Gold

Bekijk deze koffer

Gladiator Neon Lux Spinner

Bekijk deze koffer

SUITSUIT Fabulous Fifties Spinner

Bekijk deze koffer

De citytrip

Vind jij niets leuker dan steden verkennen en cultuur snuiven? Ben jij een pro in het afspeuren van het internet naar de beste budget vluchten? Dan ben je vast op zoek naar een fijn koffertje voor je (hand)bagage.  De Eastpak Tranverz kwam als stilste rolkoffer uit onze test met de Volkskrant, wat erg handig is als je hem overal mee naartoe wil nemen! De American Tourister Spinner is uitbreidbaar, voor als je nét wat te veel geshopt hebt! Als laatste hebben we de Samsonite Infinipak, een rolkoffer die je ook als rugzak kan dragen, met super handige vakjes en plek voor al je apparaten!

Eastpak Tranverz XS Black TSA

Bekijk deze koffer

American Tourister Soundbox Spinner

Bekijk deze koffer

Samsonite Inifnipak Laptop Backpack

Bekijk deze koffer

De lange vakantie

Voor een lange vakantie heb je uiteraard een grotere koffer nodig. De hardschalige spinner van Samsonite is geschikt voor alle lange reizen. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker de reistassen op wieltjes, zoals deze van The North Face en Samsonite. Deze zijn zeer geschikt voor verre reizen want ze zijn lekker groot en handig in te pakken. En het voordeel met een backpack is dat je hem niet hoeft te tillen!

The North Face Rolling Thunder

The North Face Rolling Thunder

Bekijk deze koffer

Samsonite Lite Shock Spinner

Bekijk deze koffer

Samsonite Dynamore Duffle Wheels

Bekijk deze koffer

De zakenreis

De volgende koffers zijn perfect voor business trips. Als je een Rimowa koffer koopt weet je zeker dat je die voor een lange tijd hebt. Deze variant heeft vakken aan de voorkant zodat je snel en gemakkelijk bij je apparaten kan en een binnenkant met een handige verdeling. De Spectra 2.0 van Victorinox heeft al vele prijzen gewonnen vanwege het handige design: deze koffer is ontworpen voor de zakelijke reiziger. Als laatste hebben we de Delsey Pluggable Connected Trolley, deze smartkoffer is te openen met een vingerafdruk, wereldwijd traceerbaar én voorzien van een USB-hub waarmee je je apparaten onderweg kan opladen!

Rimowa Salsa Deluxe Hybrid

Rimowa Salsa Deluxe Hybrid Business Multiwheel brown

Bekijk deze koffer

Victorinox Spectra 2.0 Dual Access

Bekijk deze koffer

Delsey Pluggage Connected Trolley

Bekijk deze koffer

Heb je nu nog steeds geen idee welke koffer je wil? Laat vooral een comment achter!