Door onze expert – Fabian – is de ‘TITAN Highlight reiskoffer’ als beste koffer van de maand gekozen! Waarom? Dat vertelt hij graag:

“De TITAN Highlight Reiskoffer is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een grote lichte koffer. Deze koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor de koffer heel licht van gewicht is. Alle TITAN koffers worden in Duitsland gemaakt. De slogan van TITAN is: ”Designed for Tomorrow”. Deze slogan is zowel in het design als in de functionaliteit van de TITAN koffers terug te zien. Kies voor de TITAN Highlight reiskoffer als je:

  • Op zoek bent naar een grote koffer met voldoende ruimte
  • Een lichte koffer belangrijk vindt
  • Een koffer die soepel te vervoeren is dankzij de 4 multidirectionele wielen en de verstelbare trekslang
  • Graag een koffer wilt met gekruiste pakriemen en die is voorzien van een ritscompartiment.
  • Een koffer waarin de inhoud veilig is dankzij een TSA slot
Bekijk deze koffer bij Travelbags

De TITAN Highlight Tolley L is de grootste reiskoffer uit de Highlight serie. De koffer beschikt over een modieus, strak design. De kwaliteit van de koffer is uitermate belangrijk bij de ontwikkeling van deze koffer. Qua functionaliteit is de TITAN koffer een geweldige koffer. Een hardschalige TITAN koffer bestaat uit 100% polycarbaat. Dit betekent dat de koffer erg sterk en ook nog eens duurzaam is. Ga je een langere reis of verre reis maken en ben je op zoek naar een wat stevigere koffer? Deze koffer is geschikt voor ieder type reis en dus zeker een aanrader! 

Bij de ontwikkeling van TITAN koffers is de organisatie steeds bezig met het proberen om de koffers lichter te maken, zonder dat dit afbreuk doet aan de stevigheid van de koffer. Koffer van de maand april

Over TITAN:

TITAN staat bekend als een merk die kwalitatief goede koffers maakt. Sinds 1983 is TITAN al een grote speler in de bagagewereld. TITAN probeert met haar collecties net dat beetje extra te bieden voor de reiziger en doet dit onder andere door het ontwikkelen van hoogwaardige en functionele koffers in combinatie met design.

Kan jij ook niet meer wachten totdat we straks weer op vakantie kunnen? Bekijk de koffers van TITAN en zoek alvast jouw favoriete koffer uit. Er bestaat ook een soepelere collectie koffers van TITAN die beschikbaar zijn in verschillende modellen en maten.