Door onze expert – Fabian – is de ‘SUITSUIT Fab Seventies Reiskoffer’ als beste koffer van de maand gekozen! Waarom? Dat vertelt hij graag:

“De SUITSUIT Fab Seventies Reiskoffer is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een fashionable koffer. Vooral voor de vrouwelijke consument is SUITSUIT een grote speler op de markt. Ondanks dat er veel aandacht wordt besteedt aan de look beschikken de koffers over een prima kwaliteit en is de duurzaamheid van de koffers erg van belang. Kies voor de SUITSUIT Fab Seventies Reiskoffer als je:

  • Op zoek bent naar een koffer met een prachtig design
  • Een harde koffer belangrijk vindt
  • Een lichte koffer met voldoende ruimte nodig hebt
  • Graag een koffer wilt met een interne verdeler waardoor je je bagage gemakkelijk en georganiseerd kunt opbergen
  • Een koffer met TSA slot zoekt
Bekijk de SUITSUIT Fab Seventies

De FAB Seventies Reiskoffers hebben het uiterlijk van de jaren ’70, maar alle voordelen van nu. De koffer is van het merk SUITSUIT en is makkelijk te vervoeren door de vier dubbele wielen die 360 graden draaien en de verstelbare trekstang. Een paar weken naar de zon of een roadtrip door Europa? Deze koffer is geschikt voor ieder type reis en dus een échte aanrader!Maandtopper maart

Over SUITSUIT:

SUITSUIT staat bekend als een merk die veel aandacht besteedt aan het uiterlijk van de koffer. Voor de vrouwelijke consument is het stijlvol reizen belangrijk & daar speelt SUITSUIT met haar fabulous koffers goed op in. Naast design, is functionaliteit, innovatie en duurzaamheid erg van belang. Bij het aanschaffen van een SUITSUIT koffer krijg je als consument vijf tot tien jaar fabrieksgarantie.

SUITSUIT is je beste reisvriendin! Kan jij ook niet meer wachten totdat we straks weer op vakantie kunnen? Bekijk de koffers van SUITSUIT en zoek alvast jouw favoriete koffer uit. De FAB Seventies Reiskoffers zijn er in veel verschillende kleurtjes: Basil Green, Coral Cloud en Seaport Blue. De koffers zijn gecombineerd met messing details en natuurlijke stoffen als, canvas en linnen.