Door onze expert – Fabian – is de ‘CarryOn Skyhopper’ als beste koffer van de maand gekozen! Waarom? Dat vertelt hij graag:

“De CarryOn Skyhopper is perfect voor degene die een koffer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding willen. De koffer, die te verkrijgen is in 3 formaten en 8 kleuren, is supersterk en bestaat uit 50% ABS en 50% polycarbonaat. Met 4 wielen die 360 graden kunnen draaien neem je deze koffer heel makkelijk mee en is het de perfecte reispartner. Kies voor de CarryOn Skyhopper als je:

  • Op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een leuk design belangrijk vindt
  • Een lichtgewicht koffer zoekt
  • Graag 4 wielen onder je koffer wilt
Bekijk de CarryOn Skyhopper

Tevens beschikt de koffer over een TSA-slot in combinatie met het Okoban systeem.  Het Okoban systeem creëert een koppeling tussen eigenaar en koffer door unieke codes. De kans om weer herenigd te worden met het verloren eigendom wordt hiermee aanzienlijk vergroot. De koffer is een échte aanrader!”

Over CarryOn:

CarryOn is een relatief nieuw Nederlands koffermerk dat is gestart in 2014. CarryOn wilde koffers verkopen van goede kwaliteit, zonder dat ze meteen ontzettend duur zouden worden. Dit is terug te zien in de goede prijs-kwaliteitverhouding van de koffers. Daarnaast hebben ze extra aandacht besteed aan mooie designs, zodat je een opvallende koffer hebt op het vliegveld!