Door onze expert – Fabian – is de ‘SUITSUIT Fab Seventies’ als beste koffer van de maand gekozen! Waarom? Dat vertelt hij graag:

“De SUITSUIT Fab Seventies is perfect voor degene die een koffer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding willen. De koffer, die te verkrijgen is in meerdere kleuren, is beveiligd met een geïntegreerd TSA slot. Met 4 wielen neem je deze koffer heel makkelijk mee en is het de perfecte reispartner. Kies voor de American Tourister als je:

  • Op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een leuke trendy koffer belangrijk vindt
  • Geïntegreerd TSA slot nodig hebt
  • Graag 4 wielen onder je koffer wilt
Bekijk de SUITSUIT Fab Seventies

Tevens heeft de koffer een ruim hoofdcompartiment die volledig met een rits afsluitbaar is. De koffer is van het merk SUITSUIT en is stijlvol en modern. Deze koffer is een échte aanrader!koffer van de maand

Over SUITSUIT Fab Seventies:

Sinds 2008 is SUITSUIT één van de grootste spelers op de koffermarkt voor de vrouwelijke consument. Ze vallen doorgaans in het midden segment. Vergeleken met andere koffermerken zijn ze erg fashionable. Dit is goed te zien aan het uiterlijk van hun koffers. Ondanks dat er veel aandacht wordt besteedt aan de look beschikken de koffers over een prima kwaliteit. Ze vertrouwen op hun eigen kunde en daarom krijg je bij het aanschaffen van een koffer vijf tot tien jaar fabrieksgarantie.