Over ons

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]WelkeKoffer.nl is er voor iedereen die op zoek is naar een geschikte koffer passend bij de wensen. Bij veel producten is het online vaak lastig een keuze te maken, doordat je vaak een scala aan mogelijkheden hebt. Door een vergelijk te maken van de verschillende mogelijkheden, helpt dit je al in de goede richting. Uit deze opvatting is dan ook WelkeKoffer.nl ontstaan. Het helpen van mensen bij de keuze voor een bepaalde koffer is de essentie. Maar ook het delen van kennis door te schrijven over innovaties, tips en handigheden die je allemaal helpen bij de zoektocht naar de juiste koffer.

WelkeKoffer.nl werkt samen met verschillende webshopsKofferspecialist Fabian die uiteindelijk de levering van de koffers op zich nemen. Ook heeft WelkeKoffer een eigen onafhankelijke koffer specialist genaamd Fabian. Hij helpt je bij de keuze voor een bepaalde koffer en beantwoordt tevens alle vragen die er kunnen opspelen bij de aankoop van een koffer. Zijn kennis, affiniteit en ervaring heeft hij opgedaan door al sinds 2012 met de ‘koffer’ bezig te zijn. Daarbij is veel testen, artikelen schrijven, onderzoeken en nog veel meer essentieel om deze specialiteit te waarborgen. Alles om jou te helpen en te inspireren bij het maken van de beste keuze.

”Doordat de website niet afhankelijk is van een leverancier kan objectief de prijs en kwaliteit vergeleken worden. Het allerbelangrijkste is dat je goed geïnformeerd bent bij de aanschaf van de juiste koffer.”

Al sinds het jaar 2012 timmert WelkeKoffer.nl aan de weg om mensen te helpen met het maken van de beste kofferkeuze. Er wordt dan ook veel plezier en enthousiasme gestoken in het bieden van een goede kwalitatieve inhoud. Zoek je informatie over de verschillende koffermerken, handbagage koffers, lichtgewicht koffers of de beste aanbiedingen? Dan ben je bij WelkeKoffer.nl aan het juiste adres!

Daarom WelkeKoffer.nl:

  • Door onze specialisten geselecteerd
  • De beste vergelijking van koffers
  • Alle grote merken worden meegenomen
  • Altijd gericht advies voor de beste keuze
  • In zeer compleet overzicht van alle mogelijkheden

Contact opnemen

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Bedankt voor je interesse in WelkeKoffer.nl.[/vc_column_text][contact-form-7 id=”7″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-24″][/vc_column][/vc_row]