Travelite is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de kofferbranche. Sinds de oprichting in 1949 heeft het Duitse merk een specialisme ontwikkelt voor het produceren van innovatieve, lichtgewichte koffers. Travelite koffers worden van de nieuwste materialen gemaakt en Travelite streeft naar innovatieve producten. De koffers zijn door middel van vele controles van een hoge kwaliteit.

Koffers van Travelite zijn te verkrijgen in verschillende formaten, materialen en het Duitse merk heeft verschillende collecties die continu vernieuwd worden. Kofferspecialist Fabian heeft de beste Travelite koffers op een rijtje gezet en waardeert dit merk met een 7,6 uit 10.

De drie beste Travelite koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

WelkeKoffer.nl helpt jou met het kiezen van de juiste koffer. Om met jouw wensen en eisen een vergelijking tussen de verschillende koffermerken te maken heeft onze expert Fabian alle eigenschappen van Travelite een cijfer gegeven.

Travelite koffers in een notendop

Rapportcijfer Travelite
Kies voor Travelite als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Functionaliteit bij jou prioriteit heeft
Je een koffer van goede kwaliteit zoekt
Je prijs/kwaliteit belangrijk vindt

De technologie achter Travelite

Travelite produceert zowel harde als zachte koffers. Het merk produceert koffers van de nieuwste materialen. Tijdens de productie worden niet alleen alle losse onderdelen voortdurend getest, Travelite koffers worden zelfs nadat ze geproduceerd zijn getest op kwaliteit.

Harde koffers van Travelite zijn gemaakt van ABS, Polycarbonaat of Polypropyleen. Ook produceert het Duitse merk zachte koffers gemaakt van Polyester. Travelite koffers zijn zowel in een 2-wielige als 4-wielige uitvoering en alle koffers beschikken over een TSA-Slot.

De drie beste Travelite koffers

Travelite collecties

Of je nou een harde of zachte koffer zoekt, Travelite heeft het. De collecties van Travelite zijn van een hoge kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vanuit het brede assortiment hebben we speciaal voor jou de meest verkochte collecties geselecteerd.

De meest verkochte collecties:
Travelite Cabin CollectieBekijk deze koffers
Travelite Capri CollectieBekijk deze koffers
Travelite City CollectieBekijk deze koffers
Travelite Vector CollectieBekijk deze koffers
Travelite Derby CollectieBekijk deze koffers
Travelite Air Base CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Travelite

Travelite LogoIn 1949 begonnen Anna en Gerhard Winkler met het bedrijf “Gerhard Winkel + Co – Bag Manufactory”. Dit was de basis voor het huidige merk Travelite. Omdat het Duitse merk zich focuste op het produceren van innovatie producten groeide het bedrijf snel. Toen in 1960 de dochter van de oprichters Gisela Nannen en haar man Christian Nannen bij het bedrijf kwamen begon de groei nog verder te stijgen. Travelite begon vanaf dan met het verkopen van haar koffers door heel Europa om vervolgens uit te breiden naar Zuid-Amerika en vervolgens Azië.

In 1999 begon de 3de generatie van de familie, Jan-Oliver Nannen kwam bij het bedrijf en is tot op de dag van vandaag nog actief voor het bedrijf. Travelite is door de jaren heen gegroeid tot een innovatief, flexibel bedrijf waar de focus op de klant ligt.

Travelite Logo
Waarom Travelite?
Lichtgewichte koffers
Innovatief merk
Hoge kwaliteit

How we test our Travelite suitcases


Wat zegt de expert over Travelite?
Kofferspecialist Travelite