Het Belgische merk Kipling is vooral bekend van hun tassen, maar in dezelfde stijl hebben zij ook koffers ontworpen. Hun zachte koffers zijn relatief licht in gewicht en zijn natuurlijk versierd met het iconische Kipling aapje. De handbagage– en reiskoffers zijn praktisch in gebruik en gaan lang mee. In tegenstelling tot veel andere koffers hebben Kipling koffers extra vakken die afgesloten zijn met ritsen. De experts van WelkeKoffer.nl hebben hieronder een selectie gemaakt van de beste modellen van Kipling die wij jou aan kunnen raden. Kipling koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 7,5 uit 10.

Ben je op zoek naar een zachte koffer die handig is in gebruik en lekker wendbaar is? Dan kun je met een gerust gevoel één van de onderstaande types kiezen.

De drie beste Kipling koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

Het kiezen van de juiste koffer kan soms best lastig zijn. WelkeKoffer.nl helpt al sinds 2010 mensen bij de keuze voor de meest geschikte koffer. Om je op weg te helpen hebben we per merk de eigenschappen een cijfer gegeven, handig als je wilt weten of een merk voldoet aan jouw eisen.

Kipling koffers in een notendop

Rapportcijfer Kipling koffers:
Kies voor Kipling als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Je graag een zachte koffer wilt
Je een lichtgewicht koffer zoekt
Je niet teveel geld uit wilt geven
Je extra vakken handig vindt
Je liever voor een betrouwbaar merk gaat

De drie beste Kipling koffers

Kipling collecties

Kipling heeft verschillende soorten koffers en reistassen. Ter categorisering kan men een onderscheid maken tussen handbagage- en reiskoffers. Alle koffers zijn zachte koffers en ze zijn voorzien van extra vakken achter ritsen. Erg leuk is dat alle koffers voorzien zijn van het iconische Kipling aapje.

De meest verkochte collecties:
Kipling Cyrah CollectieBekijk deze koffers
Kipling Darcey CollectieBekijk deze koffers
Kipling Teagan CollectieBekijk deze koffers
Kipling Youri CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Kipling

Kipling is een Belgisch merk dat opgericht is in Kipling Junglebook1987 door drie Antwerpse ontwerpers. Zij liepen toevallig tegen een weefgetouw aan waar een gekreukeld stuk nylon in zat, en zo is het idee voor Kipling geboren. De naam Kipling komt van de auteur Rudyard Kipling, de schrijver van Jungle Book. De ontwerpers vonden dat dit boek het vrolijke en avontuurlijke karakter van hun stijl perfect samenvatte. Op deze manier is ook het iconische aapje geboren, omdat de schrijver zo bekend stond om zijn fantastische dieren, waaronder de apen. Om een speelse noot aan de lijnen toe te voegen is daarom het aapje toegevoegd.

Kipling Logo
Waarom Kipling?
Lichtgewicht koffers
Goede prijs/kwaliteit
Extra afgesloten vakken
Betrouwbaar merk

Kipling How to pack a suitcase?


Wat zegt de expert over Kipling?
Kofferspecialist Kipling