Herschel Supply is een jong merk opgericht in 2009 door Jamie en Lyndon Cormack. Het duo is opgegroeid in het plaatsje Herschel in Canada, de naam van het merk is dus een afgeleide daarvan. In de reiscollectie van Herschel behoren koffers, duffles en reisaccessoires.

Herschel Supply staat bekend om haar avontuurlijke uitstraling en de sterke kwaliteit. Deze koffers zijn in alle vormen verkrijgbaar, van harde tot zachte koffer. Bij de koffers van Herschel Supply zit er vast een voor jou tussen. Herschel Supply koffers worden door onze koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8 uit 10.

De drie beste Herschel Supply koffers

Door op de knop te drukken wordt u doorgeleid naar een externe website als TravelBags, BagageOnline, Bol, Coolblue of Bijenkorf

WelkeKoffer.nl helpt jou met de keuze bij het kiezen van de juiste koffer. Om een vergelijking te maken tussen jouw eisen en de eigenschappen van de verschillende koffermerken, hebben we de Herschel Supply eigenschappen een cijfer gegeven.

Herschel Supply koffers in een notendop

Rapportcijfer Herschel Supply
Kies voor Herschel Supply als:
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Je design belangrijk vindt
Je een sterke koffer wilt
Deze koffer past bij jouw lifestyle

De technologie achter Herschel Supply

De harde koffers van Herschel Supply zijn gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat is een lichtgewicht materiaal. Het is flexibel en buigzaam. Wat polycarbonaat ook bijzonder maakt is dat het bestendig is tegen extreme temperaturen.

De zachte koffers van Herschel Supply zijn gemaakt van katoen. Zachte koffers zijn niet aan te raden voor vliegvakanties. Er is minder bescherming voor deze koffers tijdens stevig gebruik door bijvoorbeeld luchtvaartpersoneel. Buiten dat zijn de zachte koffers van Herschel van topkwaliteit.

De koffers van Herschel Supply hebben vier 360⁰ wielen. Ook beschikken deze over een ritssluiting. De koffers komen in verschillende vormen en maten.

De drie beste Herschel Supply koffers

Herschel Supply collecties

Herschel Supply heeft sinds 2009 verschillende soorten collecties ontwikkeld. Binnen de reiskoffers is er keuze voor harde en zachte koffers.

De meest verkochte collecties:
Herschel Supply Novel CollectieBekijk deze koffers
Herschel Supply Outfitter CollectieBekijk deze koffers
Herschel Supply Sutton CollectieBekijk deze koffers
Herschel Supply Trade CollectieBekijk deze koffers

De geschiedenis van Herschel Supply

De geschiedenis van Herschel Supply telt nog maar 10 jaar. In die 10 jaar zijn ze echter gegroeid naar een wereldwijd bekende onderneming. Het bedrijf met het hoofdkantoor in Vancouver had van 2014 tot 2015 een omzetgroei van 35%. In 2016 had het bedrijf in 72 landen meer dan 10.000 verkopen.

Herschel Supply is niet zo innovatief als een Samsonite of een Delsey. Dat komt omdat Jamie en Lyndon Cormack het merk ontwikkelde om (weer) nostalgie te scheppen. Vandaar dat Herschel een ouder (vintage achtig), maar toch modern design heeft. Aangezien er volgens de twee broers geen echt(e) lifestyle tas-/kofferbedrijf was, hebben zij zich op die niche gericht, dat resulteerde in een onderneming die gericht is op het creëren van een lifestyle onder de doelgroep van het merk.

Herschel Supply Logo
Waarom Herschel Supply?
Sterke kwaliteit
Harde en zachte koffers
Vintage design
360 graden wielen

Herschel Supply The Travel Collection


Wat zegt de expert over Herschel Supply?
Kofferspecialist Herschel Supply