Koffers voor een klein budget

Ga je binnenkort reizen en heb je eigenlijk geen zin in een al te dure koffer? Uiteindelijk wil je ook niet met een koffer van slechte kwaliteit op stap gaan. Want stel je voor dat al je kleding verspreid op de bagageband van de luchthaven verspreid ligt.

Wat zijn goede opties voor koffers voor een kleiner budget? Uiteindelijk is ook een kleiner budget een relatief begrip, maar wij kunnen jullie wel adviseren met betrekking tot de beste budget koffers.

Natuurlijk zijn er namaak koffers verkrijgbaar, maar vaak zijn deze van slechte kwaliteit. Veelal zitten de pijnpunten bij dit soort koffers bij de stevigheid van de wieltjes, de ritssluiting en ook het slot is van matige kwaliteit.

Merken zoals Carlton en American Tourister zijn echter prima budget koffers. De American Tourister koffers worden gemaakt door Samsonite, maar zijn qua design en het aantal functies van een mindere klasse. Hierdoor kan American Tourister een lagere prijs hanteren maar toch een goede kwaliteit bieden. Carlton is een merk dat al jaren budget koffers fabriceert en door een gebalanceerd productieproces een lage prijs kan stellen.