Koffer van de maand: SUITSUIT Fabulous Fifties 55 Trolley

Door onze kofferspecialist Fabian is de ‘SUITSUIT Fabulous Fifties 55 Trolley’ gekozen als Koffer van de maand oktober 2021! Hieronder vertelt hij je waarom:

‘De ‘SUITSUIT Fabulous Fifties 55 trolley’ geeft jou een glansrijke retro koffer waar je niet alleen de blits mee maakt, maar die ook nog eens enorm functioneel is in gebruik. Deze koffer is precies zoals de naam pretendeert: Fabulous.’

Kies voor de SUITSUIT Fabulous Fifties trolley 55 als je:

  • Een hardcase lichtgewicht koffer wilt door de materialen combinatie van ABS en polycarbonaat
  • Vier soepel rollende wielen onder je koffer wilt (360°)
  • Op zoek bent naar een stijlvolle glansrijke retro koffer
  • Op zoek bent naar de perfecte maat handbagage koffer
  • Een betrouwbaar TSA-cijferslot op je koffer wilt

Omschrijving

Zoals de naam al zegt is de Fabulous Fifties 55 trolley van SuitSuit geïnspireerd op de kleuren en vormen van de jaren ‘50. Deze koffer is beschikbaar in unieke en populaire pastelkleuren die toen populair waren en nu ook weer volop trendy zijn. Op de voorkant van de koffer zie je het chromen logo van SuitSuit en zijn de details en is het interieur afgewerkt in stijlvol crème wit. De stevige ritssluiting en TSA-cijferslot maakt deze stijlvolle koffer perfect voor een weekendje weg of een korte vakantie. Als we aan de binnenkant van de koffer kijken treffen we gekruiste inpakriemen en een tussenschot met ritsvakken en ritssluiting zodat bagage georganiseerd is op te bergen. Het handvat, de soepele 360° wielen en de verstelbare trekstang maken dat deze koffer prettig en gemakkelijk te vervoeren is.

(Bij een klik op een bovenstaande link wordt u doorgestuurd naar kofferaanbieders als Travelbags.nl, BagageOnline.nl of Bol.com)

Andere koffers uit de SUITSUIT Fabulous Fifties serie

De 55 versie heeft nog twee grotere zussen: de 66 en de 76. De 76 is geschikt voor langdurige vakanties met een kofferinhoud van maar liefst 94 liter! De 66 versie, het middelste zusje, valt daar mooi tussenin en is daarmee geschikt voor een a twee weken vakantie. Wedden dat je deze makkelijk terugvindt op de bagageband? 😉

(Bij een klik op een bovenstaande link wordt u doorgestuurd naar kofferaanbieders als Travelbags.nl, BagageOnline.nl of Bol.com)

Over SUITSUIT

Sinds 2008 levert SUITSUIT koffers van verschillende varianten met formidabele design. Het belang van de design van koffers is afgelopen jaren fors toegenomen. Vrouwen spelen hier een grote rol in. Zij worden niet warm van hoe zwaar een koffer is of het volume ervan. Zij willen een koffer waar ze gezien mee kunnen worden, oftewel een koffer met uitmuntende bijpassende design. Als gevolg is het bedrijf ontstaan. De focus ligt volledig op vrouwen. Inmiddels zijn ze wereldwijd actief in 2500 winkels en hebben ze 23 medewerkers in dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.