5 interessante vakantie blogs

Wij hebben zo’n vaag vermoeden dat de meeste bezoekers van WelkeKoffer.nl liefhebbers zijn van reizen. Waar haal jij je inspiratie vandaan eigenlijk? Omdat vakantie nimmer een vervelend onderwerp is hebben wij vijf van onze favoriete vakantie blogs geselecteerd.

Flydrivevakantie.com. Wat is er nu leuker dan een heerlijke rondreis maken. En dat zonder dat je een paar dagen moet rijden om op je bestemming aan te komen. Op Flydrivevakantie.com vind je mooie voorbeelden en inspiratie voor jouw volgende vakantie.

Barcelonametmarta.nl. Barcelona is een van de meest favoriete steden binnen Europa. Barcelonametmarta.nl is gemaakt door de in Barcelona geboren Marta. Zij geeft haar tips en veel informatie over de stad. Een echte aanrader voor wanneer je de zon wilt opzoeken.

Zoover Weblog. Het weblog van Zoover wordt regelmatig gevuld met interessante nieuwtjes over diverse vakantiebestemmingen. De redactie van dit blog licht bijvoorbeeld een mooie bestemming uit op basis van de beoordelingen van reizigers. Ook vind je hier goede aanbiedingen en leuke prijsvragen.

Travelvalley.nl. Al het nieuws voor de vakantiebranche. Vaak de laatste nieuwtjes en goede achtergrond artikelen vind je op Travelvalley.nl. WelkeKoffer.nl is fan!

Waarbenjij.nu. Lekker meelezen met de avonturen van wereldreizigers? Op Waarbenjij.nu houden duizenden reizigers een dagboek bij. Lees lekker mee met de avonturen van andere Nederlanders overal ter wereld. Bijzonder leuk voor inspiratie voor je volgende reis.