4x koffer accessoires die jouw reis makkelijker maken

Of je nou veel reist, af en toe het vliegtuig pakt en gebruik maakt van een koffer, trolley of alleen handbagage, zijn er een aantal koffer accessoires die je niet mag vergeten voordat je op reis gaat. Koffer accessoires kunnen tijdens jouw reis goed van pas komen om ervoor te zorgen dat je koffer niet onnodig beschadigd, beter beveiligd is en om te voorkomen dat je jouw koffer niet kwijtraakt. Waar jouw reis ook naartoe gaat, koffer accessoires zijn altijd handig. In dit blog hebben we de handigste koffer accessoires voor jou op een rij gezet.

#1 Kofferslot

Een kofferslot is een must-have als jij jouw koffer goed wil beveiligen en mag absoluut niet ontbreken tijdens jouw reis. Een kofferslot beschermt jouw koffer zodat niemand deze open kan maken. Hierdoor blijft de inhoud van jouw koffer goed beveiligd. Er zijn koffersloten met sleutel en cijfersloten in veel verschillende soorten te verkrijgen. Wij raden aan om een TSA slot te nemen. Het kan zijn dat jouw koffer op het vliegveld geopend moet worden ter controle. Wanneer een koffer of trolley over een normaal kofferslot beschikt en een medewerker van de veiligheidsdienst jouw koffer niet kan openen, wordt het slot geforceerd en vind je vervolgens je koffer op de loopband terug met een kapot slot.

Een TSA slot is ontwikkeld om dit soort problemen te voorkomen. Een TSA slot kan door een medewerker op het vliegveld worden geopend middels een sleutel zodat het slot van jouw koffer niet geforceerd hoeft te worden.

TravelMore TSA Slot

Eastpak TSA Slot

#2 Kofferhoes

Een kofferhoes kan jouw koffer een compleet andere look geven. Naast een unieke uitstraling voor jouw koffer zodat je deze uit duizenden herkent, beschermt een kofferhoes jouw koffer ook tegen beschadiging. Kofferhoezen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten en zorgen voor een extra laag bescherming.

Samsonite Cover XL

Samsonite Cover L

Samsonite Lycra L

#3 Kofferriem

Om jouw koffer herkenbaar te maken en extra veiligheid te geven, raden wij aan om een kofferriem aan te schaffen. Kofferriemen zorgen ervoor dat jouw koffer niet zomaar kan openspringen of opengebroken kan worden. De kofferriemen zijn verstelbaar in lengte en in veel leuke kleuren en prints beschikbaar. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw koffer opvalt en jij de koffer gemakkelijk op de bagageband kan herkennen.

TravelMore TSA Slot

Samsonite Luggage Strap

Travelsafe Webbing TSA

#4 Kofferweegschaal

Misschien wel het vervelendste wat je kan overkomen, is als op het vliegveld blijkt dat je koffer te zwaar is en je je spullen nog even snel over moet pakken of moet bijbetalen. Met een kofferweegschaal is dit verleden tijd. Voordat je op reis gaat kan je gemakkelijk jouw koffer nauwkeurig meten met een kofferweegschaal. Met een kofferweegschaal weet je tot op de gram nauwkeurig hoeveel jouw bagage weegt. De accessoire is ook nog eens compact en klein waardoor je deze gemakkelijk mee kan nemen zodat je je koffer ook voor de terugreis weer kunt wegen.

AA Commerce weegschaal

TIKA1 Digitale weegschaal

Samsonite Manual Scale

Onmisbare koffer accessoires

De koffer accessoires in dit blog maken het reizen niet alleen makkelijker, maar ook leuker en minder stressvol. Op het vliegveld hoef je nooit meer te stressen of je koffers nou te zwaar weegt of niet, of jouw koffer misschien opengebroken is en of je jouw koffer wel kunt herkennen op de bagageband. Deze koffer accessoires kunnen tijdens jouw reis goed van pas komen!