Victorinox koffers

Veel mensen kennen Victorinox van de Zwitserse legermessen, maar Victorinox maakt ook goede koffers. Als je een koffer koopt van het merk Victorinox ben je gegarandeerd voorzien van een kwalitatief goede koffer. Victorinox vindt innovatie erg belangrijk en in combinatie met een hoge functionaliteit en aandacht voor design kan je met een koffer van Victorinox zorgeloos op reis! Kofferexpert Fabian waardeert de Victorinox koffers dan ook met een 9 uit 10.

De drie beste Victorinox koffers

Wij kunnen koffers van Victorinox dan een cijfer geven, maar dat kan natuurlijk voor iedereen verschillend zijn. Daarom heeft kofferspecialist Fabian onderstaand overzicht voor je gemaakt.

Victorinox koffers in een notendop

Rapportcijfer Victorinox
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Kies voor Victorinox als:
Je een kwalitatief goede koffer wilt
Je functionaliteit belangrijk vindt
Je innovatie op prijs stelt
Je design een goede toevoeging vindt

De drie beste Victorinox koffers

Victorinox collecties

Victorinox heeft heel veel koffers te bieden. Hieronder zijn de meest verkochte collecties weergegeven.

De meest verkochte collecties:

Victorinox Spectra 2.0 Bekijk deze koffer
Victorinox Lexicon Bekijk deze koffer
Victorinox Werks Traveler Bekijk deze koffer

De geschiedenis van Victorinox 

Zoals bovenaan is aangegeven, kennen veel mensen Victorinox van de Zwitserse legermessen. Het bedrijf leverde namelijk al vanaf 1891 messen aan het Zwitserse leger. Victorinox bleef dit lange tijd doen, maar na de aanslag op 11 september 2001 werd de verkoop van (zak)messen in luchthavens en op vliegtuigen verboden. Daarom heeft Victorinox haar assortiment uitgebreid met onder andere koffers. Iets waar wij heel blij van worden!