SuitSuit koffers

Sinds 2008 is SuitSuit één van de grootste spelers op de koffermarkt voor de vrouwelijke consument. Ze vallen doorgaans in het midden segment. Vergeleken met andere koffermerken zijn ze erg fashionable. Dit is goed te zien aan het uiterlijk van hun koffers. Ondanks dat er veel aandacht wordt besteedt aan de look beschikken de SuitSuit koffers over een prima kwaliteit. Ze vertrouwen op hun eigen kunde en daarom krijg je bij het aanschaffen van een koffer vijf tot tien jaar fabrieksgarantie. SuitSuit koffers worden door koffer expert Fabian gewaardeerd met een 8 uit 10.

De drie beste SuitSuit koffers

Het is natuurlijk belangrijk dat je erachter komt welke koffer past bij jouw behoeftes. Welkekoffer.nl helpt je bij het maken van deze keuze. Om je een duidelijk beeld te geven waar ze staan op de markt hebben we per segment een oordeel gegeven. Een koffer uitkiezen wordt op deze manier een stukje eenvoudiger.

SuitSuit koffers in een notendop

Rapportcijfer SuitSuit
Design
Innovatie
Veiligheid
Stevigheid
Functionaliteit
Kies voor SuitSuit als:
Je een goed uitziende koffer zoekt
Prijs een belangrijke factor is
Je variatie wilt
Design een grote rol speelt
Je wilt opvallen

De technologie achter SuitSuit

De technologie en kwaliteit zijn net als andere koffermerken prima. Ze maken gebruik van de laatste koffer ontwikkelingen. Ze onderscheiden zich sterk van de concurrenten door hun focus te leggen op de laatste lifestyle- en modetrends en deze te verwerken in hun product. Hun kracht ligt hem in het regelmatig uit brengen van nieuwe collecties met een gevarieerd adembenemend design.

De drie beste SuitSuit koffers

Collecties

De uitgebrachte collecties hebben altijd één ding gemeen, ontwerp en ontwikkel koffers door de ogen van een vrouw. Dit zie je sterk bij hun collecties terug komen, ze hebben een bijzonder design,  heerlijk soepel materiaal en een aardige functionaliteit. We hebben de best verkochte collecties voor je op een rij gezet, zodat de keuze naar een juiste koffer makkelijker wordt.

De meest verkochte collecties:
Caretta harde koffers Bekijk deze koffers
Caretta zachte koffers Bekijk deze koffers
Fab Seventies Bekijk deze koffers
Fabulous Fifties Bekijk deze koffers

De geschiedenis

Sinds 2008 levert SuitSuit koffers van verschillende varianten met formidabele design. Het belang van de design van koffers is afgelopen jaren fors toegenomen. Vrouwen spelen hier een grote rol in. Zij worden niet warm van hoe zwaar een koffer is of het volume ervan. Zij willen een koffer waar ze gezien mee kunnen worden, oftewel een koffer met uitmuntende bijpassende design. Als gevolg is het bedrijf ontstaan. De focus ligt volledig op vrouwen. Inmiddels zijn ze wereldwijd actief in 2500 winkels en hebben ze 23 medewerkers in dienst.